Patrick Mortensen trasker væk med ryggen til (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Mortensen: Det er next level


| Jonas Roulund |

AGF tabte her til aften 3-0 til Club Brügge, og efterfølgende var vores kaptajn klar i mælet i forhold til forhåbningerne om avancement.

Mortensen fik ikke meget at arbejde med, og generelt lod det belgiske hjemmehold ikke AGF’erne have bolden meget, da der her til aften blev spillet Conference League-kvalifikationskamp.

Opgøret endte fortjent 3-0 til Club Brügge, og Patrick Mortensen erkender, at det var en hård omgang for vores hviie helte:

– Det er ‘next level’ og det går hurtigt. Det var en fed og hård kamp, vi må hjem og evaluere på. Men resultatet taler for sig selv, og det er selvfølgelig ikke godt nok, sagde den 34-årige angriber til TV2 Sport efter slutfløjt.

Holdet havde ellers håbet at komme fra Jan Breydel Stadium med et brugbart resultat, der kunne skabe spænding forud for returopgøret i Aarhus i næste uge, men den drøm ser nu særdeles svær ud:

– Nu skal vi lige hjem og kigge på den her kamp, og så venter FC Nordsjælland rundt om hjørnet. Men jeg er jo ikke idiot. Det ser svært ud, fortæller kaptajnen.

Returopgøret mod Club Brügge spilles på Ceres Park torsdag den 3. august klokken 20.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.