Foto: Kronborgfotos

Mølgaard håber at blive klar til Vejle


| Jonas Roulund |

Tobias Mølgaard er på skånekost i opstarten, da han fortsat døjer med efterveerne fra de forstrækninger i baglårene, han fik i efteråret. Han håber dog at være klar til forårets kampe.

27-årige Tobias Mølgaard har siden ankomsten til AGF i sommeren 2022 gjort sig aldeles positivt bemærket.

Først som back og wingback – siden som stopper i Röslers tremands-forsvar.

I alt er det blevet til 57 kampe for den lyshårede krøltop i den hvide trøje, men i januar-opstarten har han været sparet for spilletid – både til træning og i testkampene.

Tobias Mølgaard (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Her har han primært selvtrænet for at blive den skade kvit, han pådrog sig mod slutningen af efterårsturneringen, hvor han døjede med forstrækninger i begge lår.

– Jeg mærkede lidt i den første Brøndby-kamp og blev skiftet ud. Jeg trænede herefter ikke mellem de to kampe, men meldte mig klar. Og så endte jeg med at få et riv i det andet lår i udekampen. Så uheldig kan man også være nogle gange. Jeg nåede at spille 40 minutter og jeg tænkte, at det gik godt med den første skade, men så ville skæbnen, at jeg fik et riv i det andet, fortæller han til Århus Stiftstidende.

Sæsonpremieren i fare

Med både Akoto og Knoester ude med skader samt en Tingager, der døjer lidt med hofterne, så er der efterhånden brug for at få nogle forsvarsspillere tilbage i topform.

Der er dog fortsat usikkerhed i forhold til, om Mølgaard når at blive klar til forårets premiere mod Vejle den 19. februar, da det prioriteres at få forsvarsspilleren 100 procent klar, inden man bringer ham i spil.

– Om jeg når to, én eller ingen træningskampe eller om jeg spiller mod Vejle eller ej er jo egentlig ligegyldigt så længe, jeg bliver klar igen på den rigtige måde. Der skal ikke herske tvivl om, at jeg gør alt, hvad jeg kan for at blive klar hurtigst muligt, men jeg tager ikke unødige chancer, som kan ende med at koste dyrt i foråret, siger Tobias Mølgaard.

Mads Emil Madsen og Tobias Mølgaard fejrer en AGF-scoring.
Foto: Matti Kronborg

Den stærke stopper er tilbage på træningsbanen med holdkammeraterne i Alicante, men vi må altså vente og se, hvor meget han kommer i spil i de kommende testkampe, der spilles den 1. og 4. februar sydpå.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.