Foto: Kronborgfotos

Mølgaard: En kamp der ligger godt til mig


| Jonas Roulund |

Tobias Mølgaard har ikke prøvet at tabe til Randers i sin tid i AGF, og den tendens håber han at kunne fortsætte mandag aften.

Mandag aften gæster Randers FC Ceres Park til en vigtig kamp, der for alvor kan skabe hul i tabellen, hvis AGF lykkes med at hente en sejr.

De seneste fem indbyrdes opgør har budt på to AGF-sejre og tre uafgjorte – og vi skal tilbage til oktober 2021 for at finde seneste Randers-sejr.

En mand, der endnu ikke har prøvet at tabe til Randers i sin AGF-tid er Tobias Mølgaard, der håber, at det igen kan blive til sejr, når værterne på ligaens 6. plads tager imod Randers på 8. pladsen.

– Det er da skønt at være ubesejret mod Randers. Denne gang bliver det endnu en fed kamp med en masse dueller og hårdt spil, så det glæder vi os til, siger Mølgaard, der kom til AGF i sommeren 2022.

Mads Emil Madsen og Tobias Mølgaard fejrer en AGF-scoring.
Foto: Matti Kronborg

Jubilæumskamp i vente

Mølgaard kom til AGF fra Vejle Boldklub, hvor han nåede flotte 100 kampe. Nu nærmer endnu et jubilæum sig for den 27-årige forsvarsspiller, idet han kan runde kamp nummer 50 for AGF, hvis – eller nærmere når – han kommer på banen mod Randers FC.

Han glæder sig til at jagte tre point igen.

– Det har været skønt i denne uge efter sejren over Lyngby. Vi hungrer efter at gå ud og gøre det igen og starte en stime, fortæller forsvarsspilleren, som mener at kampen ligger godt til ham som spiller.

– Jeg skal ind og bidrage med dueller og hårdt spil. Det er en kamp, der ligger godt til de forcer, jeg har, siger Mølgaard.

Du kan se hele interviewet med den 27-årige forsvarsspiller lige her:

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.