Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Medie: Champions League mestrene vil have Yann Bisseck


| Thomas Vedel |

Yann Bisseck er i de seneste uger blevet meldt på vej til Inter i Italien, men iflg. en italiensk avis har Champions League mestrene fra Manchester City nu også meldt sig på banen i kampen om Bissecks signatur på en kontrakt.

Som vi her på KSDH.dk har berettet de seneste uger, er Yann Bisseck et varmt navn på blokken hos Inter i Italien. Men nu får Champions League-sølvvinderne måske konkurrence i kampen om at sikre sig Yann Bisseck. Og konkurrencen kommer angiveligt fra Inters banemænd i Champions League finalen, de nykronede engelske mestre og Champions League vindere, Manchester City.

Plbold.dk har nemlig opsnappet en historie hos det store italienske medie Corriere dello Sport, som går på at The Citizens fra Manchester er klar til at sætte ind i kampen om Yann Bissecks signatur på en kontrakt. Såfremt disse rygter taler sandt, er det langtfra utænkeligt at Bisseck ender hos Premier League-mandskabet fra Etihad, fremfor hos Nerazzurri fra San Siro.

Højere pris hvis Bisseck ender i Premier League

Inter har nemlig eftersigende problemer med at finde pengene til at købe Yann Bisseck, og penge har sjældent været et problem for Manchester Citys stenrige ejere. Bisseck har angiveligt en frikøbsklausul på 9 millioner euro, hvis buddet kommer fra en Premier League-klub, og holder dét stik, vil det bestemt ikke være uinteressant for AGF at sælge til Manchester City – fremfor til Inter.

Spørgsmålet er så igen, om Bisseck i så fald selv foretrækker Manchester City fremfor f.eks. Inter. Vejen til spilletid i Premier League hos Manchester City er nok noget længere for Bisseck, end den ville være hos eksempelvis Inter i Serie A.

En ting er helt sikkert; Yann Bisseck går en spændende fremtid i møde. I disse dage tørner Bisseck ud for det tyske U21-landshold ved U21 EM, hvor han så sent som i dag – torsdag – kom på måltavlen med målet til 1-1, da Tyskland delte i porten med Israel.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.