Skip to main content


(Foto: Jonas Roulund/KSDH.dk)

Medie: AGF jagter Don Deedson i OB


| Thomas Vedel |

Don Deedson Louicius er rykket ned med OB i den forgangne sæson, og leder nu efter nye udfordringer på højeste plan. Det kan måske blive i AGF.

23-årige Don Deedson Louicius kom til OB sidste sommer fra Hobro i 1. division, og opnåede at blive topscorer for Odense-klubben med otte mål i sin første sæson hos striberne fra Ådalen.

Det blev dog en katastrofal sæson for det fynske fodboldflagskib, som – trods Deedsons otte sæsontræffere – endte med at rykke ned. De fynske striber kunne godt bruge Deedson i kampen for oprykning til Superligaen i den kommende sæson, men alt tyder dog på, at Don Deedson er så godt som tabt for OB.

I et interview med Tipsbladet meldte haitianeren i hvert fald klart ud, at han gerne så sig selv forlade OB denne sommer, og samme medie skriver at der er interesse for Don Deedson fra både indland og udland, herunder fra Fredensvang.

AGF blandt Deedsons bejlere

Iflg. Tipsbladet er Lech Poznan, Standard Liege og AGF blandt Deedson-bejlerne netop nu, ligesom der har været interesse fra klubber som BK Häcken, Rapid Wien og en unavngiven klub fra Ukraine.

– I sidste uge fik jeg et tilbud om at komme til Ukraine, men det ville jeg ikke med tanke på, at landet er i krig. Det var ellers et virkelig godt tilbud økonomisk, men det var bare usikkert for mig og min familie, så jeg venter på det næste, sagde Don Deedson Louicius til Tipsbladet.

I går lørdag spillede OB træningskamp mod AaB i tordenvejret på Middelfart Stadion, og her havde Don Deedson for anden testkamp i træk takket nej tak til at deltage i kampen – en kamp som fynboerne i øvrigt tabte 1-3 til nordjyderne.

Don Deedson, som står noteret for fem landskampe og to mål for Haiti, er udpræget højre wing, men kan spille på begge kanter, som centerforward og offensiv midtbane.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle