Stig Inge Bjørnebye med AGF-halstørklæde om halsen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Medie: AGF er tæt på Premier League målmand


| Thomas Vedel |

AGF er tilsyneladende tæt på at hente en ny målmand med Premier League-erfaring og 39 landskampe for Nordirland. Der er tale om 26-årige Bailey Peacock-Farrell fra Burnley.

I de seneste dage har AGF været rygtet tæt på at signe Leopold Walhstedt fra Odds BK i Norge, men noget tyder nu på, at AGF i stedet går efter at hente den 26-årige nordirske landsholdsmålmand Bailey Peacock-Farrell.

AGF er efter alt at dømme i konkurrence med flere større Championship-klubber om den 194 cm høje målmands signatur på en kontrakt, men ifølge Alan Nixon, som er freelance journalist for bl.a. The Sun, ser det ud til, at Bailey Peacock-Farrell er på vej til Aarhus i Danmark. Det skriver bl.a. mediet FLW og Burnley fanmediet TurfCast på Twitter.

AGF meldes iflg. Alan Nixon klar til at lukke en aftale med den nordirske målmand i den kommende weekend. Det var ellers ventet at Peacock-Farrell skulle rykke til en Championship-klub, såsom Sheffield Wednesday hvor han senest har været udlånt til.

Bailey Peacock-Farrell har tidligere givet udtryk for, at han ønsker at spille regelmæssigt for at udvikle sit spil, og spilletid har han ikke fået tilstrækkeligt af i Burnley. I en udtalelse til The Irish News, som blev rapporteret af Burnley Express, sagde Peacock-Farrell tidligere på sommeren:

“Jeg er i en rolle, hvor du enten kan få masser af kampe eller slet ingen. Jeg har været tilfreds med det antal kampe, jeg har fået. Vi nåede langt i pokalturneringerne, og jeg spillede også mod slutningen af sæsonen samt et par kampe i begyndelsen. Samlet set kunne jeg have brugt nogle flere kampe, og jeg vil gerne spille hver kamp, men det var bestemt ikke en dårlig sæson. Selvfølgelig vil du gerne spille regelmæssigt i hver eneste sæson, og det er helt sikkert målet for den kommende sæson også.”

Bailey Peacock-Farrell har repræsenteret Nordirland i 39 A-landskampe og fået 24 kampe for Burnley, herunder fire i Premier League. I karrieren har han også spillet 47 kampe for Sheffield Wednesday og 40 kampe for Leeds på tværs af alle turneringer.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.