Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Marco Olsson Valdés forlader AGF


| Jonas Roulund |

Det 19-årige midtbanetalent, Marco Olsson Valdés, forlader AGF og skifter med øjeblikkelig virkning til Vasalund IF, som spiller i den tredjebedste svenske fodboldrække.

AGF har haft god medvind på talentfronten i de seneste sæsoner, hvor det er blevet til store salg af unge folk som Thomas ‘TK’ Kristensen, Albert Grønbæk, Sebastian Hausner, Adam Daghim og flere andre, men ikke alle talenthistorier er succeshistorier.

Svenske Marco Olsson Valdés blev således hentet fra Brommapojkarna til AGF på en aftale frem til sommeren 2025 i sommeren 2022, men nu er han rejst videre uden at have fået debut for seniormandskabet.

Marco Olsson Valdés i kamp for U19.
Foto: Kronborgfotos

Og uden at sikre en nævneværdig transfersum vel at mærke.

Valdés, som gør sig på den centrale midtbane, er noteret for 15 U17-landskampe for Sverige og 35 kampe for AGF’s U19-hold, men nu går turen altså hjem til Sverige igen.

– Marco er en nøje udvalgt spiller, som vi mener har potentialet til at tage det næste skridt i sin karriere i Vasalund IF. Ved at skrive under på en længere kontrakt med os giver vi ham muligheden for at udvikle sig i fred og ro, og vi ser frem til at være en del af den rejse, fortæller Vasalunds administrerende direktør, Chengis Rehman til Vasalunds hjemmeside.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle