Foto: Matti Kronborg

Mads Emil Madsen før FCK og BIF: En sejr er førsteprioritet


| Thomas Vedel |

Mads Emil Madsen var i går oppe mod sin gamle arbejdsgiver for anden gang på kun en uge, og igen endte det med et skuffende 0-1 nederlag til De Hviie. KSDH.dk fangede midtbanekreatøren i Mixed Zone efter kampen.

Den kreative styrmand på AGF’s midtbane, Mads Emil Madsen, blev kåret som Man of the Match af publikum på Ceres Park i gårsdagens 0-1 nederlag til Silkeborg. Inden da havde han i perioder været en stor drivkraft i, at AGF rent faktisk formåede at skabe et stort antal gode målchancer for første gang i mange, mange kampe. Selv havde Mads Emil Madsen også et forsøg fra klods hold på træværket, som nok skulle have været der.

Det udviklede sig generelt til en kamp med to forskellige halvlege; hvor AGF før pausen dominerede stort og førte 11-1 i skud på mål efter 45 minutter, tabte De Hviie de sidste 45 minutter på skudstatistikken med 5-8.

Vi fangede Ceres Parks Man of the Match i Mixed Zone efter kampen og bad ham sætte nogle ord på kampens forløb:

– Det var en fed følelse i 1. halvleg, udover at vi ikke får scoret. I anden halvleg er vi ikke aggressive nok i vores forsvarsspil og så får vi ikke rigtig skabt noget, siger Mads Emil Madsen.

“Lige pludselig skal vi ud og jagte”

Når man ikke scorer i sine gode perioder, sker der i stedet ofte det, at modstanderne pludselig slår til. Det skete også i går, da Silkeborg kun skulle bruge godt et minut i anden halvleg til at score kampens første og eneste mål. Et mål som så ud til at ryste AGF’erne, der aldrig genfandt niveauet fra første halvleg.

– Det var frustrerende, fordi vi følte det var os der havde momentum og lige pludselig skal vi ud og jagte, fortæller Mads Emil Madsen.

Måljagten materialiserede sig aldrig i en AGF-scoring, selv om der også var tilløb til et par udmærkede chancer i de sidste 45 minutter. Derfor tabte AGF altså også den femte Superliga-kamp i træk. Men kan Röslers tropper alligevel tage noget med fra kampen – til trods for nul mål og nul point?

– Vi kan tage en god første halvleg med. Godt spil. Forhåbentlig kan vi bygge videre på det og forsøge at gøre det over 90 minutter i stedet for kun 45, siger Mads Emil Madsen.

En sejr før sommerferien er førsteprioritet

I de kommende to kampe for AGF venter FCK på Ceres Park på tirsdag, inden De Hvide runder sæsonen af søndag d. 26. maj på Brøndby Stadion. To på papiret ekstremt svære kampe mod to stærke mandskaber som begge jagter mesterskabet. De to kampe skal bruges til at forsøge at få en tiltrængt sejr, siger Mads Emil Madsen:

– Vi skal ud og se om vi kan vinde. Det har vi ikke gjort i et stykke tid, så det er klart førsteprioritet. Det er selvfølgelig fedt, at vi i dag spiller bedre, end vi har gjort i mange andre kampe, og det håber vi selvfølgelig, at vi kan tage med videre. Men det vigtigste er, at vi prøver at vinde.

AGF’s seneste sejr kom i pokalsemifinalen mod FC Nordsjælland på Ceres Park d. 11. april med 1-0. I Superligaen har De Hvide ikke vundet siden en uskøn 1-0 hjemmesejr over Hvidovre d. 17. marts.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.