Foto: Kronborgfotos

Mads Emil Madsen: – En kollektiv off day på bolden


| Jonas Roulund |

Mads Emil Madsen var bestemt ikke tilfreds med holdets omgang med bolden efter dagens kamp mellem AGF og Hvidovre IF på Ceres Park.

AGF hentede en 1-0 sejr over Hvidovre IF i grundspillets sidste kamp, men det var uden at imponere spilmæssigt.

Faktisk lignede oprykkerne fra Sjælland til tider det bedste hold på banen, og det er noget, der ærgrer AGF’s 26-årige midtbanespiller, Mads Emil Madsen.

– I sidste uge havde vi svært ved at komme på bolden og stod lidt langt tilbage. I dag turde vi presse højt og spille, men jeg har aldrig været med til en kamp, hvor vi kollektivt har lavet så mange tekniske fejl, fortæller Madsen, som ikke kunne pege på én specifik ting, der gik galt.

– Det var virkelig os alle sammen, der havde en off day på bolden, det var helt vildt at være vidne til, og det var en mærkelig oplevelse, men virkelig rart at få tre point efter sådan en kamp, siger midtbanespilleren, der spillede sin kamp nummer 43 for De Hviie her til aften.

AGF-holdet samles efter scoring.
Foto: Kronborgfotos

Silkeborg-DNA’et rumsterer

Madsen blev hentet til AGF fra Silkeborg IF tilbage i sommeren 2022, og han erkendte efter dagens kamp, at han savnede noget af det, han er opdraget med i Søhøjlandet; Flot fodbold.

– Når man er gammel Silkeborg-mand, så går man jo op i, at man gerne vil spille godt altid, og jeg kan klart bedst lide at vinde, når vi spiller god fodbold, så det er lidt ambivalent, men vi er selvfølgelig glade for de tre point, siger han.

Nu ser AGF frem mod en landskampspause, inden et utroligt vigtigt opgør venter, når FC Nordsjælland står klar til pokalsemifinalerne. Første opgør spilles den 29. marts, og Madsen håber, at holdet kan rykke sig, inden det opgør.

– Jeg tror på, at vi kan løfte det. Jeg tror på, at vi nok skal kunne finde noget bedre fodboldspil, så jeg er ikke i krisemode, men spillemæssigt, der er vi lidt på hælene lige nu. I dag kan vi tage med, at vi er modige i presset og turde gå frem. Vi får mange gode situationer, men så mangler den sidste kvalitet, forklarer Mads Emil Madsen.

Dagens sejr bringer AGF op på 36 point for 22 kampe. Der er fortsat ni point op til ligaens tredjeplads, som indtages af FC København.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.