• Forside
  • AGF Nyheder
  • Målmandssituationen er uændret i AGF: Hård konkurrence gavner holdet

Foto: Matti Kronborg

Målmandssituationen er uændret i AGF: Hård konkurrence gavner holdet


| Jonas Roulund |

Uwe Rösler slog på AGF’s Mediedag i går fast, at målmandssituationen er uændret i forhold til efterårets kampe, hvor Peacock-Farrell og Hansen duellerede om pladsen på stregen.

Peacock-Farrell og Jesper Hansen har fordelt kampminutterne mellem sig i denne sæson, og sådan kan det nemt komme til at fortsætte i foråret, fortæller Uwe Rösler.

– Jeg har talt med dem og sagt, at de begge kommer til at spille i den sidste halvdel af sæsonen, så længe de bliver ved med at presse sig selv. Hvor meget det bliver, og i hvilke kampe, det må vi vente og se, siger cheftræneren, som dog har valgt sin keeper til mandagens forårsåbner mod Vejle Boldklub.

Jesper Hansen takker fansene efter kamp.
Foto: Kronborgfotos

– Ja, jeg har valgt, men jeg afslører ikke min opstilling i dag, fortæller Rösler.

Peacock-Farrell har spillet 10 kampe denne sæson, mens Hansen nåede otte i efteråret.

Konkurrencen gavner alle

Alle AGF’s målmænd har kontraktudløb denne sommer, og man må gå ud fra, at både Hutters, Hansen og Peacock-Farrell derfor gør alt for at vise sig godt frem i denne tid. Rösler roser da også konkurrencengenet hos keeperne.

– For en træner er det et drømmescenarie. Begge spillere har taget kampen op. Det er ikke altid det rareste for en målmand at være på usikker grund i forhold til spilletid, men i professionel fodbold er der intet, der er sikkert, og det er godt at se dem arbejde hårdt hver dag, siger cheftræneren og uddyber:

– Man er nødt til at være bedre end sin konkurrent, og hos os har begge taget kampen op på en fair måde og i et godt miljø, hvilket jeg er meget glad for, siger Rösler.

Bailey Peacock-Farrell i kamp for AGF mod Hvidovre med hvidklædte AGF-fans i baggrunden.
Foto: Matti Kronborg

Kampen mod Vejle spilles mandag den 19. februar klokken 19.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.