Lyngby BK – AGF: Spillerkarakterer og MOTMByens hold havde søndag eftermiddag taget turen til Lyngby for at spille en vigtig kamp i jagten på en top-6 placering.

Det var en god mulighed for AGF til igen at finde sig selv og vise, hvor gode de egentlig er. Og det var, hvad AGF gjorde. Første tomålssejr til AGF siden udekampen i Hvidovre og en stensikker en af slagsen. En god dag for Uwe Rösler og AGF, der hev en vigtig 2-0 sejr med hjem fra Sjælland. 

I facebookgruppen “KSDH  Gruppen for AGF Fans” er Tobias Mølgaard (53 %) endnu en gang kåret til Man of the Match, mens Tobias Bech (33 %) og Bailey Peacock-Farrell (6 %) følger trop.

Herunder får du KSDH’s spillerkarakterer og kåring af MOTM efter kampen mod Lyngby BK søndag eftermiddag. 

Tobias Bech jubler.
Foto: Kronborgfotos

AGF-spillernes karakterer mod Lyngby BK

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Lyngby BK. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Bailey Peacock-Farrell
Karakter: 3
Den nordiske landsholdsmålmand var søndag eftermiddag tilbage i målet. I en chancefattig kamp var der ikke meget at lave for lejesvenden fra Burnley. Han havde dog en fornem redning efter en times spil.

Tobias Mølgaard
Karakter: 4
Han havde det  til tider svært overfor Lyngby BK’s venstrefløj, der flere gange kom igennem til indlæg dog uden at blive farlige. Men i anden halvleg var det den Mølgaard, vi kender. Havde et godt drive med bolden og fik flere gange drevet bolden med frem i banen. Det er ikke det mest avancerede spil, men super effektivt af Tobias Mølgaard, der endnu en gang viste god energi og ærgerrighed. 

Frederik Tingager
Karakter: 3
Hver gang Lyngby BK fik sendt et indlæg afsted, stod Frederik Tingager klar til at heade bolden væk. Det var heller ikke mange chancer, de kongeblå kom frem til,,og en flot indsats fra Tingager og hans forsvarskollegaer sikrede et clean sheet. En stensikker indsats af Frederik Tingager. 

Mats Knoester
Karakter: 3
Deltog i det offensive spil og fik i sammenspil med Eric Kahl skabt et indlæg, der i sidste ende blev til en scoring til De Hviie. Han var med til at holde Lyngby fra nogensinde at blive rigtig farlige. En sikker indsats fra den hollandske midterforsvarer, der efter en times spil blev skiftet ud. 

Felix Beijmo
Karakter: 3
Blev kastet lidt rundt i forsvaret, hvor han både gjorde sig på sin sædvanlige wingback og i midterforsvaret. Derfor var der i dagens opgør heller ikke mange indlæg fra svenskeren fod, som vi kender ham for. Til gengæld stod han sikkert nede i bagkæden og var en stor del af det uigennemtrængelige AGF-forsvar i anden halvleg.  

Nicolai Poulsen
Karakter: 3
I en kamp hvor AGF var meget på bolden, var det ikke de sædvanlige arbejdsopgaver, Nicolai Poulsen havde søndag eftermiddag. Han lå, hvor han skulle foran sin bagkæde og viste god boldsikkerhed. Et dumt og unødvendigt gult kort, han får til allersidst i kampen. Femte gule kort i sæsonen for Nicolai Poulsen. 

Magnus Knudsen
Karakter: 3
Kan godt være sin indsats bekendt søndag eftermiddag. Den unge nordmand udviste godt overblik på midtbanen og leverede en kæmpe løbeindsats. Han har stadig ikke de samme kreative visioner som Mads Emil Madsen, men med Mikael Anderson dybere i banen i en 3-5-2 opstilling var det ikke nødvendigt, og Magnus Knudsen klarede de opgaver, han skulle. 

Eric Kahl
Karakter: 3
Vi så ikke meget til den svenske wingback i første halvleg, men et hårdt indlæg fra hans fod fandt i sidste ende Tobias Bech, der kunne udbygge føringen til 2-0 kort tid inde i anden halvleg. Det defensive arbejde var solidt, og det var ikke mange gange Lyngby kom ned bagom Eric Kahl. En god indsats af den unge svensker. 

Tobias Bech
Karakter: 4
Scorede et dejligt hovedstødsmål på et indlæg fra Mikael Anderson. Tredje og fjerde scoring i sæsonen for Tobias Bech og for en gangs skyld et mål fra en anden end Patrick Mortensen. Skulle have scoret endnu et mål i starten af anden halvleg, hvor Anderson fik sendt ham alene afsted mod målmanden. To minutter senere fik han det gjort godt igen og scorede til 2-0 efter flot opspil af Knoester og Kahl. 

Mikael Anderson
Karakter: 4
Kom godt fra start i en ellers chancefattig første halvleg. Fik en stor mulighed på kanten af feltet efter et kvarters spil. En afslutning han ikke får nok ud af med tanke på hans gode afslutningskvaliteter. Sender et flot præcist indlæg ind i panden på Tobias Bech til 1-0 scoringen, og gjorde i det hele taget ondt på Lyngby forsvaret. Uwe Rösler skiftede tidligt i kampen system, så islændingen kom længere ned på banen og fik mere tid på bolden. 

Patrick Mortensen
Karakter: 3 ↓
Vinder en hovedstødsduel, der er afgørende for at Mikael Anderson kan assistere til AGF’s 1-0 scoring. Stærk med ryggen mod målet og i duelspillet, men ellers gjorde han ikke det store væsen af sig. 

Janni Serra (Ind: 63)
Karakter: 3↓
Kom ind til en stort set afgjort kamp, men fik vist at han også har fine tekniske færdigheder med bolden i fødderne. Dog uden at blive farlig i den sidste del af kampen, hvor fokus mere var på at køre 2-0 sejren i hus.

Gift Links (Ind: 63)
Karakter: 3
Viste fine offensive takter i de 30 minutter, han var på banen. 

Jacob Andersen (Ind: 63)
Karakter: 3
Dejligt at se den unge mand komme i aktion. Kom med sin sædvanlige gode energi og entusiasme.

Tobias Anker (Ind: 86)
Karakter: UB
Kom ind til allersidst for afværge eventuelle dødbolde fra Lyngby BK. 

Frederik Brandhof (Ind: 86)
Karakter: UB
Kom ind til de sidste 4 minutter for at sikre kampen fra at blive farlig i den døende minutter.

Uwe Rösler
Karakter: 4
Skiftede tidligt i kampen formation til 3-5-2 med Tobias Bech ved siden af Patrick Mortensen på toppen. En god beslutning fra cheftræneren, der skabte en konstellation, der gav en mand mere i feltet og det endte i hele to scoringer til De Hviie. Ændrede kampen radikalt med systemskiftet i første halvleg. Stort overblik fra Uwe Rösler.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.