Skip to main content


Foto: AGF.dk

Lyden AGF x Katja Moesgaard: AGF skal være blandt de bedste


| Jonas Roulund |

AGF’s eneste kvindelige bestyrelsesmedlem, Katja Moesgaard, gav i juni interview til KSDH.dk. Lyden AGF har i dag udgivet interviewet som podcast, så du kan høre de spændende tanker om ledelse, drømme og visioner for AGF.

Katja Moesgaard tiltrådte i oktober 2022 som nyt bestyrelsesmedlem i AGF.

Med stor erhvervserfaring samt en fortid som ishockeylandsholdsspiller har hun gode ting at byde ind med, når der skal tages store beslutninger om AGF’s fremtid.

Det tog KSDH.dk en snak med hende om tilbage i juni, hvor hun satte ord på de mange tanker om strategi og ledelse.

– Drømmen er, at jeg får sat mit mærke i AGF ved at medvirke til at skabe en endnu mere attraktiv klub forstået på den måde, at vi har fået et stærkt fansetup, vi har øget vores gennemsnitlige tilskuerantal, så vi kan fylde vores nye stadion, vi har en fed merchandisekollektion, som bliver udsolgt med det samme, og vi spiller med blandt de bedste og spiller europæisk. Og så har vi også et kvindehold, som får langt mere opbakning og som performer sportsligt. Vi har i hvert fald to hold, der spiller med i Mesterskabsspillet hvert år. Vi har alle muligheder for at lykkes med det. Der er et kæmpe potentiale, og jeg elsker at være en del af det, fortæller Moesgaard blandt andet.

Du kan høre hele interviewet lige her:

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle