Skip to main content


Aleksander Jovanovic til træning på Fredensvang (Foto: Nicklas Jacobsen)

Lyden AGF x Aleksandar Jovanovic: – Aarhus gjorde mig til en mand


| Jonas Roulund |

KSDH.dk tog i foråret en snak med tidligere AGF-målmand, Aleksandar Jovanovic, og Lyden AGF har netop udgivet lyden fra interviewet, som du kan høre som podcast.

Fra 2016 til 2018 plus et lejeophold i 2019 spillede serbiske Aleksandar Jovanovic 80 kampe for AGF, og mange fans har stadig målmanden som en ønsketransfer i fremtiden.

Passion og lidenskab var et fast element i serberens spil, og i et interview med KSDH.dk proklamerer han blandt andet, at han altid er klar til at se på muligheden for at returnere til AGF.

– I forhold til om jeg vil tilbage til AGF, så lukker jeg aldrig bogen med klubben. Jeg elsker AGF, og jeg vil gerne tilbage til klubben. Min situation er, at jeg har kontrakt med Limassol, og det forholder jeg mig til. Jeg nyder min tid her. En dag vil jeg gerne tilbage til AGF, men jeg kan ikke sætte tid og dato på. I fodbold sker ting, når de sker. Men jeg elsker klubben og har stadig syv-otte år mere at spille i, så hvorfor ikke vende tilbage en dag? Men hvornår og hvordan kan jeg ikke sige, siger han blandt andet i interviewet, som Lyden AGF nu har lagt ud på din foretrukne podcastplatform.

Du kan høre hele interviewet lige her:

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle