Foto: Kronborgfotos

Livestream: Se AGF mod Bryne FK på nettet


| Jonas Roulund |

Mandag den 12. februar klokken 13 spiller AGF testkamp mod Bryne FK på Ceres Park. AGF vs. Bryne FK kan livestreames direkte på nettet. 

Vinteropstartens sidste testkamp spilles i morgen klokken 13 mod norske Bryne FK fra den norske 1. division.

Opgøret kan opleves gratis på Ceres Park, men har man ikke mulighed for at møde op, så kan kampen også livestreames via AGF TV.

Kampen bliver sidste test, inden det går løs mod Vejle Boldklub den 19. februar, og det bliver derfor særdeles interessant at observere, hvad Rösler brygger på i forhold til startellever, udskiftninger og taktiske finesser.

Uwe Rösler med masser af energi i kamp.
(Foto: Kronborgfotos)

En række profiler har døjet med skavanker i opstarten, og det er endnu uvist om spillere som Mølgaard, Knudsen og Poulsen når at blive klar til sæsonstarten.

Sidste signaler skal sendes mod norsk traditionsklub

Norske Bryne FK er en traditionsrig klub, stiftet tilbage i 1926. Deres største meritter er en pokalsejr i 1987 samt ligasølv i 1980 og 1982.

Vi skal altså langt tilbage for at finde klubbens storhedstid, og i seneste sæson endte holdet på en 6. plads i den næstbedste norske række.

Holdet er primært præget af nordmænd, men fem udlændinge har da sneget sig med i truppen – herunder danske Jacob Haahr, som har en fortid i Fremad Amager.

– Det er en fantastisk mulighed for vores spillere for at prøve kræfter med et hold, som kæmper med i toppen af nordens bedste liga, siger sportschef i Bryne, Roger Eskeland, til AGF.dk.

AGF har meldt ud, at der kun være være adgang fra C-tribunen til opgøret, og at ingen boder eller toiletter vil være åbne.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.