Skip to main content


Links: – Vi vil lukke hullet op til toppen


| Jonas Roulund |

AGF møder søndag Hvidovre IF i sidste spillerunde i Grundspillet, og Gift Links håber, at De Hviie kan give sig selv et godt udgangspunkt frem mod Mesterskabsslutspillet.

Det er 5. pladsen mod 12. pladsen, der mødes søndag aften, når Hvidovre IF gæster Ceres Park.

Hjemmeholdet med håbet om at indhente nogle af de stærke mandskaber i top fire. Udeholdet i kamp for at sikre sig overlevelse i Superligaen.

Så hvad skal vi forvente? En walk over mod Hvidovre? Ikke hvis du spørger 25-årige Gift Links.

– Det bliver ikke nogen let kamp. Hvidovre kæmper for at overleve, så hvert et point gælder, fortæller han til KSDH.dk.

Gift Links i drev med bolden.
Foto: Kronborgfotos

Links har medvirket i 17 AGF-kampe i denne sæson, og det har til tider haltet med det kreative udtryk, erkender han. Nu skal der dog mere kolorit på tilværelsen, fortæller wingbacken.

– Vi har forberedt os godt på dem, så vi kommer ud på søndag for at vise os godt frem. Vi vil gerne lukke hullet op til toppen, så det er også en vigtig kamp for os på hjemmebanen, forklarer sydafrikaneren, som har kontrakt med AGF frem til sommeren 2026.

En historisk hjemmekamp

Det bliver blot anden gang i historien, at AGF møder Hvidovre på hjemmebanen – senest var i 1997, hvor De Hviie hentede en 3-2 sejr med folk som Thorninger, Windfeld, Rieper og Tøfting i startelleveren. 7400 tilskuere overværede det opgør, og den “rekord” skulle gerne slås på søndag mod oprykkerne.

– Vi sætter stor pris på opbakningen. Vi ved, at der har været nogle svære perioder, men de står ved vores side hver gang, og det giver energi til os, som vi kan bruge under kampene. Jeg håber, der kommer mange igen på søndag, så vi sammen kan tage tre point, siger Gift Links.

Gift Links (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Opgøret mellem AGF og Hvidovre IF fløjtes i gang klokken 17:00 søndag den 17. marts, og der er stadig rigeligt med billetter at få, hvis man vil ud og opleve forårsfornemmelserne på det nedrivningsprægede Ceres Park.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle