Skip to main content


Foto: KSDH.dk

Lamin Trawally prøvetræner på Fredensvang


| Jonas Roulund |

19-årige Lamin Trawally prøvetræner i disse dage på Fredensvang.

10. september 2004 kom Lamin Trawally til verden i Gambia. Knap 20 år senere løber han rundt på Fredensvang for at tilspille sig en kontrakt hos AGF.

Den gambianske defensive midtbanespiller er tilføjet Uwe Röslers trup i de første to uger af opstarten, hvor han får lov at vise sig frem og prøve sig af.

– Vi fik et tip om ham. Stig har god erfaring med hans agent. De har blandt andet samarbejdet om nogle gode spillere i Norge, som blev solgt videre for store beløb, forklarer Uwe Rösler om situationen med den høje og robuste spiller.

Lamin Trawally er en del af træningen på Fredensvang i 2024.
Foto: KSDH.dk

– Det koster os ikke noget at lade ham træne med, og så ser vi, hvad der sker. Det er fint for os og for spilleren. Vi mangler lidt midtbanespillere, så det er godt at have en ekstra mand med, siger AGF’s cheftræner om det gambiske talent, der er tilknyttet den senegalesiske klub Casa Sports de Ziguinchor.

– Vi har ham i to uger, og så tager vi en beslutning. Det er en win-win-situation for begge parter, fortæller Uwe Rösler.

AGF har i dette transfervindue allerede sagt farvel til midtbanespillerne Benjamin Hvidt og Magnus Knudsen, mens Kevin Yakob er meldt ude som minimum indtil efter sæsonpremieren mod FC Midtjylland.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle