Skip to main content


KSDH.dk åbner nyhedsproduktionen


| Thomas Vedel |

Velkommen til KSDH.dk – Aarhus’ nye AGF fanmedie og samlingspunkt for AGF nyheder og debat på nettet.

I dag, d. 27. februar 2018, åbner KSDH.dk officielt nyhedsproduktionen. Her på KSDH.dk vil du i fremtiden kunne læse daglige nyheder om AGF, klubbens spillere, trænere, fans og hvad der ellers rører sig i klubben fra Fredensvang.

AGF er en klub under kraftig udvikling i øjeblikket, hvilket bl.a. illustreres af skabelsen af et nyt klubhus på Fredensvang, en tiltagende politisk debat omkring et fodboldstadion til Aarhus, og selvfølgelig den udvikling klubben har været igennem i de seneste par år i den sportslige stab og på direktionsgangen.

AGF er, som Riddersholm gang på gang udtrykte det, midt i en proces, og vi går forhåbentlig spændende tider i møde som fans af De Hviiie. Dét glæder vi os til at være med til at dække her på KSDH.dk i de kommende måneder og år.

KSDH.dk er under udvikling

Mens fodboldklubben AGF befinder sig midt i en langstrakt udviklingsperiode, gør KSDH.dk reelt det samme. KSDH-hjemmesiden tog sine første spæde skridt allerede i 2016, men altså først nu, primo 2018, er vi klar til at dele vores arbejde med alle andre ‘GF’ere.

KSDH.dk og vores sociale medier drives i øjeblikket af to ulønnede AGF-fans, som kører KSDH-platformen som et passions-projekt i ellers travle hverdage som familiefædre og fuldtidsansatte i mediebranchen.

KSDH.dk er altså et fritidsprojekt med ambitioner, og vores mål er – kontinuerligt – at udvide hjemmesiden med mere ‘GF-relevant indhold.

Følg AGF løbende her på KSDH

Vi håber, at du vil nyde at læse med på KSDH.dk i fremtiden, og kan du lide, hvad du ser, er du selvfølgelig velkommen til at “Synes godt om KSDH.dk på facebook”, ligesom flere end 1100 andre ‘GF’ere allerede har gjort.

#KSDH

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle