Skip to main content


Foto: KSDH.dk

Korrektion fra København: – Stadionplatter er tilgængelige til finalen


| Jonas Roulund |

KSDH.dk kunne tidligere i dag berette, at der ikke ville blive mulighed for at købe stadionplatter til pokalfinalen. FC Københavns kommunikationschef, Jes Mortensen, gør dog opmærksom på, at det er muligt på Sektion 12.

Der bliver gang i den i boderne den 9. maj, når Parken besættes af sejrssultne AGF-fans til pokalfinalen.

Her kunne KSDH.dk tidligere berette, at udbuddet af mad og drikke var varieret alt efter, hvilken tribune, man sidder på, samt at der ikke bliver mulighed for at købe stadionplatter.

FCK’s kommunikationschef havde tilsendt information angående mad og drikke i Parken, hvoraf det ikke fremgik, at der var mulighed for stadionplatter, men dette er nu rettet.

– Der er masser af god mad og drikke. Det basale klassiske stadionmad plus en del partnerskaber som Killer Kebab, Gasoline mv. i andre boder, skriver kommunikationschefen, der henviser til følgende information fra fck.dk angående den omdiskuterede platte:

– Nedre C & Sektion 12: På disse to fanafsnit findes der udover udvalget i de gængse boder også 10’erne (årstidsboderne), hvor der til hver kamp tilbydes Dagens Ret for 60 kr. Her kan man blandet andet også købe flæskesteg/frikadellesandwich og nyde en specialøl. Man kan også vælge at tag et smut forbi grillen og spise det klassiske løvebrøl 200 gram pølse med brød for 50 kr.

Stadionplatte på JYSK Park.
Foto: KSDH.dk

Se hele menuen til pokalfinalen her.

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle