Foto: Kronborgfotos

Knudsen og Bech: Vi har store ambitioner


| Jonas Roulund |

Målet om top seks ser ud til at blive indfriet for AGF i denne sæson, men både Knudsen og Bech drømmer om mere.

Magnus Knudsen og Tobias Bech kom begge til AGF denne sommer og har siden bidt sig fast på holdet med en række fine optrædener og mål.

Det har medvirket til at sikre et otte points forspring ned til syvendepladsen i tabellen, men man må som bekendt ikke sælge skindet før bjørnen er skudt.

– Det var en rigtig god sejr mod Viborg. Og otte point ned til skillelinjen, er et fint forspring, men vi tager intet for givet og man skal huske, at der er mange kampe tilbage. Vi tager en kamp ad gangen og fokuserer på at vinde den næste – og så ser vi, hvor vi står til sidst. Vores mål er top seks, og så må vi se, hvor vi står, når vi er færdig med grundspillet, siger Magnus Knudsen til AGF.dk.

Knudsen stråler er glæde, da han klapper af AGF-fans efter 1-0 sejren over Lyngby d. 27. august 2023
Foto: Matti Kronborg

Han bakkes op af holdkammerat Bech, som har scoret seks mål i denne sæson.

– Vi har store ambitioner, men vi fokuserer mest på os selv – vi har haft rigeligt at arbejde med og sikre de point, vi skal have i den seneste tid, hvor vi har fået 10 point af 12 mulige imellem de her to landskampsrunder, og det kan vi godt være tilfredse med – det havde jeg i hvert fald solgt den for inden, fortæller Bech.

Nu venter en landskampspause, inden Bech, Knudsen og co. skal i aktion igen mod FC Nordsjælland i Farum den 26. november klokken 14.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.