Skip to main content


Stig Inge Bjørnebye med AGF-halstørklæde om halsen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Kasakhisk landsholdsspiller rygtes til AGF


| Jonas Roulund |

Transfervinduet åbner først den 15. juni, men AGF og Stig Inge Bjørnebye er allerede i fuld gang med arbejde for at styrke truppen til den kommende Superligasæson. Nu rygtes en kasak til Aarhus.

Henrik Dalsgaard er allerede blevet hentet til AGF, mens Leopold Wahlstedt ifølge Tipsbladet også er godt på vej til Aarhus. Nu florerer rygterne om endnu en spiller – og han skal styrke midtbanen hos De Hviie.

Ifølge det kazakhiske nyhedsmedie, Prosports.kz skal den centrale midtbanespiller, Ramazan Orazov, nemlig være ganske tæt på at underskrive en aftale med AGF.

Orazov er 26 år, 176 centimeter høj og har spillet i  kazakhstanske Aktobe siden januar 2024. Ifølge mediet har AGF holdt øje med midtbanespilleren siden 2022.

Orazov har udelukkende gjort sig i de østeuropæiske ligaer, siden han blev professionel tilbage i 2019 i Kairat Almaty, hvor han nåede 31 kampe, et mål og tre assists inden turen gik videre til lettisk fodbold. Siden har han spillet i en række forskellige klubber, men er nu endt i Aktobe, hvor det er blevet til to assists i 49 kampe.

Han har desuden spillet 27 landskampe for Kasakhstan med et enkelt mål og to assists til følge.

Her kan du se ham i aktion:

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle