Jesper Juelsgaard til træning på Fredensvang (Foto: Nicklas Jacobsen)

Juelsgård om retur til AGF: “Det kunne være dejligt”
Efter Jesper Juelsgård fik sin kontrakt ophævet i islandske Valur, har den rutinerede forsvarsspiller været ledig på markedet. Inden vinterpausen trænede Juelsgård med på Fredensvang, og med hans mange bekendtskaber på Fredensvang virkede det naturligt. Men har Juelsgård en fremtid i den hvide trøje?

Jeg skrev med Juelsgård om, hvad det næste skridt i hans karriere bliver. Han understreger at hans tid i AGF var helt fantastisk, men klubben ser måske andre veje for tiden. Uanset hvad, så er den evigt professionelle Jesper Juelsgård ikke i tvivl om, at karrieren skal fortsætte:

“Lysten og motivationen er helt sikkert til, at blive ved med at spille fodbold. Så er det bare, hvor det er henne.”

Vil du gerne tilbage til AGF, hvis muligheden byder sig?

“Hvis muligheden var der, ville jeg da ikke afvise det. Jeg havde en fantastisk tid i AGF. Men jeg kan ikke sige noget om det. Det kunne være dejligt, men jeg tror at AGF kigger på andre positioner.”

Man kan læse i flere medier for tiden at Bundesliga-klubben, Mainz, der har danske Bo Svensson som cheftræner, angiveligt skulle have Thomas ‘TK’ Kristensen på blokken. Derudover har Yann Bisseck spillet fantastisk i 2022, og af gode grunde er han også iblandt salgsemnerne i AGF-truppen.

Det er svært at forestille sig, at SIB vil lade begge spillere gå i vinterens transfervindue – men i sidste ende handler det om penge.

Og kunne et salg af én af disse spillere ikke åbne op for en retur for Jesper Juelsgård, der samtidigt vil kunne give forsvaret en anden dimension, qua at han er venstrebenet og har enormt kendskab til klubben?

Det ligger i hvert fald klart, at Juelsgård er klar til at repræsentere AGF i den hvide trøje igen. Men om Stig Inge ender med at kigge på den position, virker meget til at afhænge af et eventuelt salg på positionen.

(Artikelfoto: AGF.dk)

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.