AGF-spillerne fejrer sejren over AC Horsens (Foto: Matti Kronborg)

Jønsson: AGF kommer til at vinde pokaler igen


| Jonas Roulund |

Jønsson erklærer endnu en gang sin kærlighed til AGF i et stort interview med Bold.dk – og så er han sikker på, at De Hviie kommer til at genskabe fordums storhed i fremtiden.

Jens Jønsson nyder tilværelsen i det græske for tiden, men i et stort interview med Bold.dk understregede han forleden endnu en gang, at han kun kan se én dansk klub, han vil spille i, hvis han en dag skal retur til fædrelandet. Og det er selvfølgelig AGF.

Pyroteknik på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Her nåede Jønsson 120 kampe, inden turen gik til tyrkisk fodbold i 2016.

– Du kan ikke sige Aarhus uden at sige AGF. Jeg har været med på godt ondt – mest på ondt, desværre, i den tid, jeg var der. Men af samme årsag har jeg en drøm om at være med i de bedre tider, fortæller han.

Kommer til at vinde pokaler igen

Jønsson er fortsat AGF-fan i hjertet, og han følger i høj grad med i udviklingen på Fredensvang.

– Nu er det jo gået fantastisk de sidste fire år, og det har været fantastisk at opleve fra afstand, men det er egentlig også noget, jeg har en drøm om at opleve på egen krop. Om det så er som spiller, som træner eller noget andet i fremtiden, det må tiden vise. Men klubben betyder umådeligt meget for mig, fortæller Jønsson, som er overbevist om, at klubben kommer til at vinde titler igen.

– Det ville være sindssygt. Det ville være det vildeste. Det er en klub, der måske lidt lige som AEK, hungrer efter det. Og jeg tør næsten ikke tænke på, hvad der sker, den dag, det sker. For jeg er ikke i tvivl om, at det sker. Jeg ved bare ikke, hvor mange år det ligger ude i fremtiden, fortæller den 30-årige midtbanespiller.

Han har kontrakt med AEK Athen frem til sommeren 2026.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.