Skip to main content


Foto: AGF.dk

Jensen-Abbew og flere unge AGF’ere udtaget til landshold


| Jonas Roulund |

En række AGF’ere skal i den kommende tid tilføje rødt til det hviie, når de drager i kamp for fædrelandet. Her er en oversigt over udtagelserne.

Well, well, det blev heller ikke til nogen udtagelser af AGF-spillere til det danske  A-landshold i denne omgang, men så er det jo godt, at vi har talenter der skal stråle på ungdomslandeholdene i de kommende uger.

Her er der både AGF-repræsentanter på U17- U18- U20- og U21-landsholdene, som spiller forskellige opgør på europæisk grund i slutningen af marts.

Jensen-Abbew og Bech med U21

AGF’s nye forsvarsstjerne, Jonas Jensen-Abbew, skal en tur med U21-landsholdet til Østrig den 22. marts.

Her møder U21-landsholdet Østrig i en venskabskamp klokken 20:30.

Denne bliver en test forud for EM-kvalifikationskampen fire dage senere, hvor Litauen venter på Vejle Stadion klokken 18.

Jonas Jensen-Abbew i aktion for AGF mod FC Midtjylland.
Foto: Matti Kronborg

Jensen-Abbew fik debut for U21 tilbage i november måned og kan spille sin blot anden kamp, hvis han kommer i spil i de kommende kampe. Han får følgeskab af Tobias Bech, der kan få sin sjette kamp for U21-landsholdet.

Thomas TK Kristensen skal også afsted med U21-landsholdet.

Lille skuffelse på U19- og U20

Jacob Andersen er endnu en gang udtaget til U20-landsholdets kampe, men det bliver denne gang uden følgeskab af holdkammeraten, Mathias Sauer.

Begge spillere blev ellers udtaget for første gang tilbage i november, men det er altså kun den unge wingback, der har fået genvalg hos landstræner Jan Michaelsen.

Jacob Andersen driver bolden fremad.
Foto Kronborgfotos

U20-landsholdet møder Portugal i en venskabskamp den 26. marts klokken 13 i Lissabon.

Der er ingen AGF’ere udtaget til U19-landsholdet i denne omgang. U19 møder Serbien, Grækenland og Portugal i en UEFA-turnering afholdt i Portugal den 20. – 26. marts.

Hviie talenter præger U17- og U18

På U18-landsholdet kan man nyde folk som Lukas Falk, Mikkel Kannegaard og Luka Callø, der ofte er nævnt i KSDH.dk’s kampreportager fra ungdomsholdene på Fredensvang.

De møder Marokko, Georgien og Portugal i en international træningsturnering i Portugal den 22. – 26. marts.

Lukas Callø i kamp for AGF.
Foto: Kronborgfotos

Hos U17 bliver to AGF-talenter sendt med landsholdet, som møder Tyrkiet, Serbien og Georgien i deres Elite Round-pulje den 20., 23. og 26. marts.

Frej Elkjær og Viktor de Paoli får dermed fornøjelsen af landstræner Jesper Mikkelsen og hans stab i den kommende tid.

Således er der masser af AGF-præg på ungdomslandsholdene – lad os håbe, det en dag smitter af på A-landsholdets udtagelser.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle