Foto: Kronborgfotos

Jensen-Abbew: Det kunne godt have været bedre


| Jonas Roulund |

Jonas Jensen-Abbew fik sin debut i AGF’s forårspremiere mod Vejle Boldklub i går, men det blev ikke helt som håbet, fortalte han efter kampen.

21-årige Jensen-Abbew skiftede denne vinter fra FC Nordsjælland til AGF, og allerede i årets første turneringskamp fik forsvarsspilleren tilkæmpet sig en startplads hos De Hviie.

Den uskønne kamp sluttede dog 0-0, og Jensen-Abbew var ikke helt tilfreds med at spille uafgjort med et af rækkens bundhold.

– Det var ikke den debut, jeg havde håbet på, men det var godt endelig at komme i gang. Vi spiller en hård kamp, og det er et svært sted at komme en mandag aften. Et point er okay, men vi ville gerne have haft sejren, fortæller han til Bold.dk.

Foto: AGF.dk

Relationerne skal forbedres

AJ, som han kaldes, gjorde en ganske stabil figur gennem kampen, omen man godt kunne ane, at relationerne med medspillerne stadig skal finpudses.

– Det er klart, jeg har ikke været i klubben så længe, så relationerne kan stadig blive meget bedre, men det er også det, vi arbejder på hver dag til træning, og det kommer, fortæller forsvarsspilleren.

AJ er hentet til AGF på en femårig aftale. Han er noteret for 19 Superligakampe, siden debuten for FCN i 2021.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.