Foto: Kronborgfotos

Janni og Frede: Intet er afgjort


| Jonas Roulund |

Torsdagens to målscorere er klar til at kæmpe for hver en meter, når Brøndby åbner dørene til returopgøret i Oddset Pokalen søndag eftermiddag.

Selvom AGF går ind til søndagens opgør med et godt udgangspunkt efter 2-0 sejren på Ceres Park, så forventer hverken Janni Serra eller Frederik Tingager, at avancementet bliver en formsag.

– Vi ved, det ikke er ovre. Der venter en heksekedel, og vi må se, hvordan det udvikler sig. Vi ved, at vi kun har klaret første halvleg, fortæller Janni Serra, som sendte varme ud til det aarhusianske folk, da han kanonerede kuglen i mål mod Brøndby i torsdags.

Janni Serra fejrer scoring på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Frederik Tingager udbyggede senere føringen, og dermed står AGF med gode kort på hånden for at gå videre til semifinalerne.

Der kommer tryk på

Brøndby IF er godt kørende i Superligaen, hvor de blå-gule pt. undtager 2. pladsen, og Frederik Tingager er da også klar over, at man må forvente et modsvar fra hjemmeholdet efter søndagens resultat på Ceres Park.

– Vi har et godt udgangspunkt, men vi har også kæmpe respekt for Brøndby. Det er et svært sted at spille, og der kommer tryk på. Men vi har givet os den bedste forudsætning, og nu er det op til os selv at gøre det færdigt, siger Tingager således.

Frederik Tingager scorer mod Brøndby Stadion.
Foto: Laura Hjøringgard

Senest de to mandskaber mødte hinanden i pokalturneringen var i 1996, hvor AGF som bekendt trak det længste strå – lad det bare gå samme vej i år.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.