Skip to main content


Grafik: KSDH.dk

Ishøj IF dybt skuffede over kampflytning


| Jonas Roulund |

I går kunne AGF og Ishøj IF meddele, at pokalkampen mellem klubberne flyttes til Ceres Park. Det sker dog ikke med Ishøjs gode vilje.

Efter dialog om praktik med hensyn til TV, adgangsforhold, tilskuere og sikkerhed blev AGF og Ishøj IF enige om at afvikle den kommende kamp i 4. runde af Oddset Pokalen på Ceres Park.

Men 3. divisionsklubben flytter nu ikke opgøret helt velvilligt.

– Det med den største skuffelse og dybeste beklagelse at Ishøj IF på denne skæbnesvangre dato fredag d. 13 bringer denne nyhed, indleder Ishøj IF en facebookopdatering, hvorefter der skydes med skarpt mod de lokale politikere.

– Grundet modstand i Kultur & Fritidsudvalget til at støtte afviklingen af pokalkampen mod AGF fra SF, Venstre & Ishøjlisten er Ishøj IF nødt til at acceptere, at kampen rykkes til Århus. Den største sportsbegivenhed i kommunens historie siden de kongelige vildsvinejagter på vildtbanerne omkring Bredekærgård er hermed AFLYST, fortsætter opdateringen.

Du kan læse hele Ishøj IF’s opdatering her:

Kampen skal afvikles den 2. november klokken 18, og dem der allerede har indløst billet vil få den refunderet, da billetter til Ceres Park skal købes via AGF’s billetsystem.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle