(Foto: Matti Kronborg)

Info om billetsalget til Conference League-kampe


| Jonas Roulund |

AGF møder Club Brügge i Conference League den 27. juli, og i morgen åbner billetsalget for abonnenter og sæsonkortholdere til udekampen, der spilles på Jan Breydel Stadium.

Torsdag den 27. juli bliver en stor dag set med hviie briller. Her drager Rösler og co. nemlig til Belgien – nærmere bestemt Brügge – for at spille den første af to kvalifikationskampe i anden kvalrunde til Conference League.

AGF har netop meddelt, at billetsalget til kampen åbner for sæsonkortholdere og abonnenter i morgen – fredag:

– Fredag fra kl. 12 får alle AGF’s sæsonkortholdere og abonnenter mulighed for at købe billetter til kampen. Det sker via en mail, der er sendt ud her til formiddag til vores sæsonkortholdere, der hver har mulighed for at købe fire billetter til udekampen, skriver agf.dk.

Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus har allerede i dag fået adgang til at købe et begrænset antal billetter til opgøret.

Såfremt der er billetter til overs efter weekenden, sættes disse i almindeligt salg på agf.dk på mandag klokken 12.

Der er kampstart klokken 20 den 27. juli på Jan Breydel Stadium, Koning Leopold III-laan 50, 8200 Brugge, Belgien.

Info om hjemmekampen

En uge senere – den 3. august – kommer Club Brügge så til Aarhus til returopgøret.

Her har sæsonkortholdere allerede fået mulighed for at hente billetter, men i morgen klokken 12 åbnes dette salg også for øvrige, så sæt alarmen til og vær klar, så vi kan sikre De Hviie stor opbakning til det europæiske dobbeltopgør.

 

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.