• Forside
  • AGF Nyheder
  • Hollandsk medie: – NEC lukker vinduet, når Duelund forlader klubben

Foto af Stig Inge Bjørnebye: Matti Kronborg

Hollandsk medie: – NEC lukker vinduet, når Duelund forlader klubben


| Thomas Vedel |

AGF præsenterede i går Peter Bjur som ny mand i AGF-trøjen, men det er i særlig grad Mikkel Duelund, som de fleste AGF-fans går og venter på bliver præsenteret i AGF. I går kom Duelunds nuværende træner så med et par interessante ord til hollandsk presse.

I det hollandske medie, BD.nl, kunne man i går læse et interview med NEC Nijmegens træner, Rogier Meijer. Det er normalt ikke noget vi beskæftiger os med her på KSDH.dk, men cheftræneren i Mikkel Duelunds nuværende klub havde alligevel et par interessante udtalelser til mediet, set med blå/hvide ‘GF-briller:

“I princippet kommer vi ikke til at hente flere spillere i dette transfervindue. Vi er nu færdige. Mikkel (Duelund, red.) har spillet lidt eller intet på midtbanen i denne sæson. Tilfældigvis spiller han der nu på grund af Tannanes karantæne, Mattsons skade og ellers kunne Bruijn også have spillet der. Jeg regner med dem meget snart, så vi kan løse hans afgang internt”, sagde NEC-træneren.

Iflg. avisen BD.nl skal Duelund formentlig spille sin sidste kamp for NEC mod Sparta Rotterdam lørdag aften kl. 20.00, hvorefter avisen spekulerer i, og skriver, at Duelund kan vende tilbage til Aarhus.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.