• Forside
  • AGF Nyheder
  • Hansen før SIF: Kommer forhåbentligt til at se den samme kurve som sidste forår

Jesper Hansen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Hansen før SIF: Kommer forhåbentligt til at se den samme kurve som sidste forår


| Jonas Roulund |

Jesper Hansen er tilbage i målet, når AGF drager til Søhøjlandet og møder Silkeborg IF søndag eftermiddag. Han ser frem til et forår, hvor alle sejl skal sættes ind for at lukke hullet op til rækkens tophold.

AGF indtager ligaens 5. plads med 30 point, mens FCK har 39 point på 3. pladsen.

Der er med andre ord langt op til de sjoveste pladser i Superligaen, men rutinerede Jesper Hansen håber, at vi kommer til at opleve et forår a la sidste år, hvor De Hviie sænkede skuldrene, løsnede op og spillede flot fodbold med mange point til følge.

– Vi skal have så mange point som muligt, inden vi går ind i mesterskabsspillet, så vi kan komme tættere på, for vi vil jo gerne kunne udrette noget i Mesterskabsspillet, fortæller Hansen, der kan runde sin kamp nummer 10, når han træder på banen mod Silkeborg IF.

Jesper Hansen takker fansene efter kamp.
Foto: Kronborgfotos

Det bliver på bekostning af Bailey Peacock-Farrell, der fik en ordentlig medfart i opgøret mod OB. Man skal dog ikke være nervøs for, at Hansen er rusten efter nogle kampe på bænken.

– Jeg har været klar hele tiden, og nu var der en uheldig aktion i sidste kamp, som gør, at Bailey har lidt ondt i hovedet, og vi må se, hvor længe han er ude med det, men jeg er klar til at komme ind og hjælpe holdet og bidrage, fortæller 38-årige Hansen.

Altid fremad

Jesper Hansen glæder sig nu til at kunne genfinde sidste års spil uden pres, da delmålet om top seks er sikret.

– Jeg håber, at vi kan spille mere frit og jagte – angribe. Vi kan se fremad og have fokus på at spille mere risikobetonet og prøve at blive mere dominerende. Sidste år havde vi jo et fantastisk forår, og i år er der et større bjerg at bestige i forhold til at blande sig i toppen, men vi kommer forhåbentligt til at se den samme kurve i år, fortæller målmanden, som trods sin store erfaring fortsat prøver at forbedre sig hver eneste dag.

– Vi vil som hold gerne forbedre os hele tiden og spille noget bedre fodbold, end vi nok har gjort indtil nu. Vi havde den her gyldne halve time mod FCM, som vi gerne vil have mere af, så vi prøver at komme derhen igen og i længere tid ad gangen, forklarer målmanden, der har kontraktudløb med AGF til sommer.

Jesper Hansen laver et udspark i en kamp for AGF.
Jesper Hansen (Foto: Laura Hjørringgaard)

Nu ser han frem til en kamp mod rækkens 6. plads – Silkeborg IF, som kan blive en forsmag på pokalfinalen såfremt de to hold vinder deres semifinaler om knap en måned.

– Kampen mod Silkeborg er jo på kunstgræs, så det er fint at få en kamp der og teste det af, så vi kan bruge nogle af de ting i pokalkampen, fortæller Hansen.

– Sidste år havde vi over 60 % boldbesiddelse mod dem, og det håber jeg, vi kan gentage. Vi skal være rolige på bolden og spille uden om deres blok. Jeg er sikker på, at vi kommer til at have en masse boldbesiddelse, og så skal vi udnytte, at de er i dårligere forfatning, end sidst vi mødte dem, forklarer Hansen.

Således er den rutinerede keeper klar til endnu en tørn mellem stængerne – opgøret fløjtes i gang klokken 14 på JYSK Park søndag den 10. marts.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.