Foto: Matti Kronborg

Hansen er klar til at kæmpe for pladsen i buret: Jeg stopper ikke


| Jonas Roulund |

38-årige Jesper Hansen er ikke klar til at lægge handskerne på hylden til sommer og er godt i gang med at kæmpe for sin plads i buret i AGF’s opstart.

Jesper Hansen er ved at uddanne sig til målmandstræner, mens kontrakten med AGF udløber til sommer. Meget kunne dermed tyde på, at den rutinerede målmand er på vej mod at indstille sin aktive karriere, men der må man tro om igen.

– I forhold til mine planer ligger det ikke i kortene, at jeg skal stoppe som aktiv spiller. Jeg har et kæmpe drive for at blive ved, og jeg synes, at det er sjovt. Jeg elsker at komme til træning, og efteråret har bevist, at min krop har det godt, fortæller Hansen til bold.dk.

Han har stået syv kampe i AGF-målet denne sæson på trods af, at en vis lejesvend – Bailey Peacock-Farrell er kommet til klubben fra Burnley.

Bailey og Hansen på samme billede. Brugt til en statistikartikel, der sammenligner de to målmænd.
Foto: Matti Kronborg

En åben kamp

Efter en tæt opstart i sommer, hvor Rösler igen og igen understregede at kampen mellem de to målmand var helt lige, så lignede det, at Peacock-Farrell fik tilkæmpet sig pladsen. Men et rødt kort mod Brøndby gav igen Hansen muligheden for at vise sig frem – og den greb han, hvilket også motiverer ham yderligere til forårets kampe.

– Jeg ser målmandskampen som åben. Vi kæmper begge to for at spille hver eneste gang, og det er klart, at jeg var skuffet over at blive sat ud efter et par kampe i starten af sæsonen, fortæller han.

Jesper Hansen laver et udspark i en kamp for AGF.
Jesper Hansen (Foto: Laura Hjørringgaard)

– Sådan vil det altid være, og jeg er lige så skuffet som tidligere, selv om jeg er kommet op i alderen. Men jeg lagde skuffelsen til side, og så opstod der er en mulighed for at komme ind og spille.

Kontrakten med De Hviie står til udløb den 30. juni, og der har ifølge Hansen endnu ikke været dialog med AGF om en forlængelse.

Keeperen er noteret for 381 kampe i Superligaen og har rekorden for flest clean sheets.

Hansen deltager nu i træningslejren sydpå i selskab med følgende trup:

Jacob Andersen, Mikael Anderson, Felix Beijmo Julius Beck, Peter Bjur, Frederik Brandhof, Bailey Peacock-Farrell, Magnus Knudsen, Tobias Bech, Jesper Hansen, Janni Serra, Tobias Mølgaard, Michael Akoto, Jonathan Hutters Eric Kahl, Luka Callø, Mikkel Kristensen, Gift Links, Mads Emil Madsen, Patrick Mortensen, Mats Knoester, Mikkel Duelund, Nicolai Poulsen, Tobias Anker, Tobias Bach, Mathias Sauer, Frederik Tingager, Benjamin Hvidt, Frej Elkjær.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.