Skip to main content


Foto: AGF.dk

Gyamfi: – Jeg føler mig klar til at tage næste skridt


| Jonas Roulund |

Richmond Gyamfi kan kalde sig ny AGF-spiller efter en flot halvsæson i 1. division, og ghaneseren glæder sig til at komme i gang med arbejdet på Fredensvang.

AGF har hentet en ung og effektiv angriber til Aarhus fra Hobro IK på en femårig kontrakt for angiveligt 9 millioner kroner.

Beløbet slår Hobros tidligere rekord, som lød på fire millioner kroner for salget af Jonathan Fischer  til Frederikstad tilbage i februar måned.

Hobro tilknyttede Gyamfi på en kontrakt til 2027 efter en succesfuld prøvetræning i vinteropstarten 2024, og siden er det blevet til tre mål og fire assists i 13 kampe i 1. division, hvilket har været nok til at imponere staben i AGF.

Angriberen er da også glad for at kunne tage skridtet op i rækkerne.

– Det er en stor dag for mig og jeg er stolt over, at jeg nu kan skifte til en stor klub som AGF. Jeg føler mig klar til at tage det næste skridt i dansk fodbold og AGF er det rette sted for mig til at fortsætte min udvikling, fortæller han til AGF.dk.

– Nu glæder jeg mig til at møde mine nye holdkammerater og tage del i opstarten, siger Richmond Gyamfi, der tiltræder på Fredensvang i denne uge.

Bodø/Glimt og SønderjyskE skulle også have været interesserede i angriberen, der inden sin tid i Danmark optrådte for det ghanesiske 2. divisionshold Field Masters SC.

Her er lidt højdepunkter fra offensivspillerens tid i afrikansk fodbold:

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle