AGF-fans går syngende ned af Stadion Allé til Aarhus Walk (Foto: KSDH.dk)

Gør Aarhus hvii – her er info om Aarhus Walk 2023


| Jonas Roulund |

Er du ved at være klar til sæsonstart? Det er AGF, og de er nu ude med information om den store Aarhus Walk den 23. juli, hvor Vejle Boldklub kommer forbi til sæsonåbneren.

Sommeren er over os, men spillerne er allerede tilbage på træningsbanen, hvor forberedelserne til den nye sæson er i fuld gang.

Den 23. juli går det løs igen, når Vejle Boldklub kommer på besøg, og her afvikles også den traditionsrige Aarhus Walk, hvor flere tusinde AGF-fans samles ved Ingerslev Boulevard og går i samlet flok mod stadion.

Ruten er som altid fra Ingerslev Boulevard ad Stadion Allé og videre til John Stampes Plads, og AGF opfordrer alle til at medbringe et hvidt flag og en masse hvide trøjer på dagen. Der er dog også gratis flag til de første 2500 fans, der møder op på Ingerslev Boulevard.

– Når vores første hjemmekamp starter kl. 14, mødes vi allerede fra kl. 9.30 på Ingerslevs Boulevard til opvarmning med formiddags-fest med live-musik og alskens underholdning. Og traditionen tro holder Skt. Lukas Kirken også en AGF-andagt, hvor vi nyder en stille stund sammen i den smukke kirke, der ligger på en lige akse fra vores hjemmebane, skriver AGF på klubbens hjemmeside.

Aarhus Walk 2023.
Foto: Matti Kronborg

Ny tradition med masser af underholdning

Aarhus Walk blev afholdt for første gang for fem år siden, og der vil – udover AGF andagten – være aktiviteter i form af koncerter med Bogfinkevej, Den Evige Nedtur og DJ Zanjani, mens cheftrænerne for herre- og kvindeholdene og sportschef, Stig Inge Bjørnebye stiller op til interviews på scenen.

Herudover vil der være børneaktiviteter, og freestyleren Tunna kigger forbi og viser sig frem med lækre fodboldtricks på en pannabane.

Så sæt et stort kryds i kalenderen, så vi kan skabe en fest og gøre Aarhus ekstra hvii til sæsonstarten.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.