Foto: Matti Kronborg

Første testkamp venter: – Spillerne er sultne


| Jonas Roulund |

Uwe Rösler var som sædvanligt i hopla, da AGF bød inden for til Mediedag på Ceres Park her til eftermiddag. Her blev der blandt andet ladet op til morgendagens opgør mod SC Weiche Flensburg 08, hvor flere profiler vil blive sparet.

Superligamandskabet genoptog træningen på Fredensvang i fredags, og i morgen venter første testkamp efter ferien.

Upåagtede SC Weiche Flensburg 08 fra den fjerdebedste tyske række venter nemlig på Manfred-Werner Stadion i Flensborg klokken 17:30, og her vil der være mulighed for at teste formen og se yngre ansigter an.

Cheftræner, Uwe Rösler, fortæller, at vi ikke skal forvente at se AGF i den normale opstilling, når det går løs i morgen aften:

– Den første træningskamp bliver med en masse unge i spil. Gift Links, Mølgaard og Anderson er ikke fuldt restitueret endnu. Mortensen vil blive sparet efter en hård sæson, mens Yakob selvfølgelig heller ikke er med, så vi vil spille med et blandet hold, fortalte Uwe Rösler i dag.

Patrick Mortensen siddende i græsset (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Anderson bliver klar til sæsonstart

Holdet sled og slæbte sig ifølge Rösler gennem de sidste runder af seneste sæson, og det præger optakten til næste sæson:

– Sidste sæson tog hårdt på os. Sommerpausen er kort, og nogle af spillerne er endnu ikke kommet sig over deres skader. Det kostede en masse kræfter at slutte af, som vi gjorde. Vi havde spillere med karantæne og skader, og Tobias Mølgaard spillede de sidste fem kampe med skader, mens Anderson blev skadet til sidst, så status er, at der er god plads til de unge spillere her i opstarten, fortæller tyskeren, der ellers er tilfreds med spillernes forfatning efter ferien:

– Spillerne er ellers generelt vendt tilbage i god form, de er sultne, og det er en god chance for de unge til at vise sig frem og få flere kampe i træk, mens de øvrige får en lidt anderledes opstart, fortæller Rösler.

Mikael Anderson er en af dem, der får en lidt anderledes opstart, men den dynamiske midtbanemand ser ud til at blive klar til sæsonstart, fortæller AGF’s cheftræner.

– Anderson er ikke med til træning med holdet endnu, men han løber og laver fysiske øvelser, og jeg tænker, at han bliver klar til sæsonstart, fortæller Uwe Rösler.

Testkampen mod SC Weiche Flensburg 08 kan følges via livestream.

Du kan se hele opstartsprogrammet for AGF her.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.