(Foto: Matti Kronborg)

Flot halvårsresultat: AGF præsenterer stort overskud


| Jonas Roulund |

AGF har i dag aflagt halvårsrapport for perioden 1. juli – 31. december 2023 – og resultatet må siges at være særdeles positivt.

Økonomien fortsætter med at blomstre i AGF A/S, hvor der i dag er blevet aflagt halvårsrapport for den sidste halvdel af 2023.

Her kan Jacob Nielsen glæde sig over et overskud på hele 87,2 millioner, hvilket blandt andet skyldes et par store salg i sommer.

Adam Daghim, Yann Bisseck og Thomas ‘TK’ Kristensen er nemlig alle en stor del af forklaringen på dagens positive regnskab.

Yann Bisseck jubler efter sejr i Randers.
Foto: Matti Kronborg

Fortsat positive takter

Udviklingen skal gerne fortsætte, og klubben regner da også med, at 2024 bliver et godt år i økonomiafdelingen.

– Udviklingen i de første seks måneder af regnskabsåret giver ikke anledning til en indsnævring af forventningerne til årets resultat. For regnskabsåret 2023/24 forventer AGF A/S således fortsat et positivt resultat før skat mellem kr. 65 mio. og 80 mio. som udmeldt i Fondsbørsmeddelelse nr. 16/2023 pr. 31. august 2023, skriver AGF.dk.

Jacob Nielsen, AGF’s direktør (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Dagens nyhed følger i rækken af positive regnskaber, der de seneste fem år har været med grønne tal. En flot udvikling er dermed i gang under ledelse af Jacob Nielsen, som tiltrådte som direktør i juli 2014.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.