Foto: AGF.dk

Galten-anfører: En oplevelse udover det sædvanlige


| Malthe Ryberg Christensen |

Onsdag aften var Galten FS’s serie 3 hold på en opgave ud over det sædvanlige. Her fik de nemlig fint besøg fra Superligaen. Vi har taget en snak med spillerne for at høre, hvordan det er for menigmand at møde et Superligahold.

Onsdag den 6. september var en helt speciel dag i Aarhus forstaden Galten. Her fik man besøg af AGF’s Superligahold, der både gav autografer og spillede showkamp mod byens Serie 3 hold.

Galten FS tørner til dagligt ud i Serie 3, hvor de i indeværende sæson kæmper med om oprykning. Derfor var det også en oplevelse udover det sædvanlige, der ventede spillerne for Galten FS. For holdets anfører Tobias Jakobsen, der selv er inkarneret AGF fan, var det så fed en dag, at selv ikke et nederlag kunne ødelægge humøret.

– Som trofast AGF-fan i omkring 30 år, var det en stor oplevelse at spille i mod dem og opleve hvor gode de egentlig er, selv om de nok havde et gear mere at give af. Det er sjældent, at et nederlag ikke ødelægger humøret, men oplevelsen med mange tilskuere, at se en masse glade børn opleve en fodboldkamp og en kamp mod mit eget yndlingshold fylder mere, fortæller anføreren.

AGF spiller showkamp mod Galten FS.
Foto: AGF.dk

Stor opbakning på tribunerne

Det er ikke hver dag, at AGF lægger vejen forbi Sparekassen Danmark Park i Galten. Det var dog tilfældet onsdag aften, hvor Superligamandskabet blev modtaget med manér. 1500 mennesker var mødt op til kampen, og det var sammen med det gode vejr, med til at skabe en fed kulisse. Noget Cheftræner for Galten FS, Jacob Serwin også var begejstret over.

– Stemningen før, under og efter var helt i top. Spillerne følte sig lidt “som store stjerner”, og det kunne man se de havde det godt med. Alt i alt. Fed dag og vi håber at noget ligende kan komme på benene på et andet tidspunkt, siger cheftræneren.

Udover at føle sig som en professionel fodboldspiller, var der også flere der fik en smagsprøve på hvad de vil sige, at spille i Superligaen.

– Jeg tror da, at nogle af de yngre fandt lidt ud af, at de professionelle fodboldspillere. De er altså gode. Fortæller Jacob Serwin.

Det kunne Tobias Jakobsen også bekræfte:

– Det gik lige lidt hurtigere end normalt, men til gengæld spillede vi ikke så lang tid hver især, så der var stadig krudt i stængerne til turneringskampen dagen efter.

Kampen sluttede med en 8-0 sejr til profferne fra AGF.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.