Foto: Matti Kronborg

Duelund: Vi mangler skarphed


| Jonas Roulund |

Trods en drømmestart blev det ikke til tre point her til aften i Odense, hvilket ærgrede Mikkel Duelund efter kampen.

Måltavlen var i sving undervejs, da Mortensen og Mickelson stod for dagens scoringer i 1-1-kampen på Nature Energy Park, mens to mål måtte annulleres af VAR.

Der burde dog have stået højere cifre i gæsternes favør til slut, mener Mikkel Duelund:

– Vi mangler noget skarphed og skal afgøre kampen både i første halvleg og til allersidst i kampen, så det er vores egen skyld, at vi ikke har tre point, sagde offensivspilleren efter slutfløjt.

Mikkel Duelund i AGF-trøje med sorte handsker.
Mikkel Duelund (Foto: Matti Kronborg)

Et godt aftryk trods alt

En boldbesiddelse på 60 % og en særdeles flot første halvleg burde have givet større gevinst, og Duelund stod da også ganske skuffet tilbage efter opgøret:

– I dag var vi meget dominerende, så jeg er ekstra skuffet i dag i forhold til mod SIF. Jeg synes godt nok, vi skulle have vundet i dag, fortæller Duelund, der kom på banen med 23 minutter igen.

– Hvad der lige gør, at vi ikke får den snøret, det ved jeg ikke, men det er pissetræls, fortæller han og prøver trods alt at finde noget positivt ved aftenens remis:

– Vi må hæfte os ved, at OB sidder inde i omklædningsrummet og er godt tilfredse med et point, så det er jo et godt aftryk, vi får sat, siger Duelund.

Mikkel Duelund får debut får AGF.
Mikkel Duelund fik debut, da AGF spillede 1-1 mod SIF. (Foto: Matti Kronborg)

Stærk støtte en søndag aften

Der var en god flok hviie fans med fra Aarhus her til aften på trods af det lidt skæve spilletidspunkt, og det er noget, der altid glæder midtbanemanden:

– Jeg synes som altid, at det er fantastisk med opbakningen. Vi havde en lille episode, som vi ikke var så stolte af mod Silkeborg, hvor der var nogle der buhede, og Janni havde et svært straffespark, men det er vigtigt at pointere, at vi godt ved, at det ikke er den generelle måde at være fan af AGF på, og vi er sindssygt glade for den støtte, vi får, fortæller han.

Nu venter en god træningsuge for De Hviie, inden Lyngby BK kommer på besøg søndag. Den kamp spilles på Ceres Park klokken 14 den 27. august.

– Nu skal vi snart have tre point, det kan der ikke være nogen tvivl om, slutter Duelund, inden turen går hjem til Aarhus.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.