Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Det lysner for Beijmo: – Den seneste uge har været god


| Jonas Roulund |

AGF’s forsvarsspiller, Felix Beijmo, arbejder hårdt på at komme tilbage efter det knogleødem han pådrog sig i kampen mod Silkeborg den 1. april, og der er positive takter fortæller den ærgerrige svensker. 

Mandag den 1. april 2024 var en sort dag set med AGF-briller. Felix Beijmo gik nemlig i jorden efter godt 80 minutters spil – diagnosen var et bone bruise – knogleødem, hvilket normalt giver tre til fire ugers pause.

Nu er de fire uger snart gået, og heldigvis er den vigtige svensker på rette vej.

– Det bliver bedre og bedre, og jeg arbejder hårdt hver dag for at være klar snart. Den sidste uge har været god rent fremskridtsmæssigt, skriver Felix Beijmo til KSDH.dk.

Felix Beijmo i aktion for AGF mod AaB.
Felix Beijmo (Foto: Matti Kronborg)

Han har modtaget massevis af beskeder fra fans efter sin skade, hvilket har hjulpet ham i kampen for comebacket, som gerne skal ske senest den 9. maj.

– Tak for støtten – alt det bedste til fansene!, skriver 26-årige Beijmo.

Han har spillet 29 kampe for De Hviie indtil videre i sæsonen, hvilket har kastet fem mål og fire assists af sig.

En diffus skade

KSDH-redaktionen har talt med en læge, som fortæller at diagnosen kan være en smule diffus i sportssammenhæng, da man ikke kan sige noget med sikkerhed om helingen.

– Helingsprocessen påvirkes af ens fysiske tilstand. Jo bedre form man er i, desto hurtigere heler det. Samtidig er tilstanden af det omgivende væv også afgørende. Jo sundere vævet er, desto hurtigere kan helingsprocessen ske, men det kan variere meget fra person til person, hvor hurtigt det går, fortæller han.

Han gør os også lidt klogere på, hvad det egentlig er, der har ramt Beijmo.

– Bone Bruise er når en knogle bliver udsat for slag, der ikke medfører fraktion eller brud af knoglen. Der er en fin struktur inde i en knogle, der giver den lethed og styrke, og det er den struktur, der bliver beskadiget, når knoglen bliver udsat for et slag, som ikke beskadiger knoglen udvendigt. Så vil der samle sig væske i det beskadigede område, forklarer han.

– Det er stadiet inden, der kommer et brud på knoglen, og det kan være meget smertefuldt.

Felix Beijmo sender et indlæg afsted for AGF.
Felix Beijmo (Foto: Matti Kronborg)

Felix Beijmo har indtil videre misset kampene mod hjemme mod FC Midtjylland, FC Nordsjælland og Brøndby IF samt blamagen ude mod FC Nordsjælland grundet sin skade.

Han er endnu ikke tilbage på træningsbanen, men arbejder altså hårdt i styrketræningslokalet hver dag for at blive klar til den 9. maj.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle