Træning på Fredensvang (Foto: Jonas Roulund)

Dagens observationer på Fredensvang


| Jonas Roulund |

Den sidste åbne træning inden Randers-kampen blev afviklet med to klare signaler fra Rösler og trænerteamet. Her får du dagens observationer fra træningen på Fredensvang.

Dagens træning på Fredensvang foregik i adstadigt tempo og klart fokus på mandagskampen mod Randers. T.K. kiggede forbi på tribunen – oprejst og ved godt mod. Slut-marts lyder rygterne på i forhold til en tilbagevenden for den unge forsvarsspiller. Derudover var Jelle Duin ikke at finde på banen af uvisse årsager.

Hvornår: Fredag den 10. marts kl. 12.00-13:30.  

Hvor: Bane 1 på Fredensvang.

Tilstede: Hele truppen undtagen T.K. og Jelle Duin.

Træningens forløb

Målmandsgruppen bestående af Jesper Hansen, Per Bråtveit og Jonathan Hütters trissede stille ud på den solbeskinnede bane 1 ved 12-tiden og satte hurtigt i gang med en række småøvelser med afslutninger.

Målmandstræner Pold var generelt meget over sine keepere, og 19-årige Hütters fik i flere omgange gode råd med på vejen. Der er ingen tvivl om, at der forventes store ting af den unge keeper.

Imens gik en fuldt funktionsdygtig spillertrup på nær T.K. og Duin på træningsbanen, hvor en opspilsøvelse blev praktiseret. Her lignede det et kontra-setup med få berøringer og hurtige løb. Derefter fulgte et udvidet intervalspil otte mod otte.

Holdene blev godt blandet, og fokus var tydeligt på at få bragt bolden ud til kanterne, hvorfra skarpe indlæg skulle ramme Mortensen, Duelund, Haugen og Daghim. Vi fik desværre meget få scoringer at se, og den primære feedback fra assistenttræner Reddington var: “Good job, Yann!”

Slutteligt blev der spillet kamp – 11 mod 11 med et mere tydeligt A og B-hold. Spillerdispositionerne på midten kunne vi dog ikke blive klogere på, da Mads Emil Madsen, Poulsen og Bjur udgjorde den ene konstellation, mens Anderson og Yakob agerede “Randers-spillere” i en 4-4-2-formation.

Dagens træningstanker

Der spekuleres især i, hvordan midtbanen skal se ud mod det kompakte Randers-mandskab, og det virkede til, at Rösler og trænerteamet var opmærksomme på, at det netop var det, pressen ville prøve at lure til dagens træning.

Yakob, Mads Emil Madsen og Anderson blev nemlig roteret og skiftet rundt igen og igen, og selvom Mads Emil Madsen startede som joker og dermed lignede en bænkevarmer, så endte Yakob også i den røde overtrækstrøje undervejs.

Et personligt bud herfra er, at Mads Emil Madsen foretrækkes til mandagens opgør sammen med Anderson og Poulsen, selvom Yakob bestemt ikke har gjort noget for at spille sig af.

Ellers var Bisseck – Tingager – Mølgaard en fasttømret tre-enighed gennem samtlige øvelser, ligesom Mortensen og Duelund fulgtes ad, så her har vi nok svaret på forsvars- og angrebskonstellationerne.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.