Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Brøndby IF – AGF: Spillerkarakterer og MOTMAGF sendte søndag aften mesterskabet til Herning med en 3-2 sejr over Brøndby IF. Her får du spillerkarakterer og kåring af kampens spiller. 

For anden gang i streg blev det til tre point til De Hviie. Denne gang fik AGF sat en kæp i hjulet på Brøndby, der med en sejr på hjemmebane kunne have sikret klubbens 12. mesterskab. I stedet blev det til en 3-2 sejr til et velspillende AGF.hold i en hæsblæsende sidste spillerunde i Superligaen.

I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans er Felix Beijmo blevet kåret til kampens spiller med 35 procent af stemmerne. På andenpladsen kommer Gift Links med 29 procent af stemmerne, og tredjepladsen indtager Tobias Bech med på 12 procent af stemmerne.

Brøndbys Rasmus Lauritsen laver selvmål. Mortensen ser til.
Foto: Kronborgfotos

AGF-spillernes karakterer mod Brøndby IF

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Brøndby IF. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 3
Jesper Hansen var tilbage i målet. efter Peacock-Farrell stod mod FC København. Hansen stod en fornuftig kamp og var god til at komme ud af sit mål, da Brøndby pressede på i kampens døende minutter. Man sad med en lille tanke om, at en mere agil målmand måske kunne nå Sebulonsens hovedstød til 1-0, men alt i alt en godkendt kamp af den rutinerede keeper.

Eric Kahl
Karakter: 3
Blev overløbet af Brøndbys hurtige Suzuki et par gange, men det kom aldrig til at koste AGF’erne. Selvom angriberen voldte Kahl problemer, spillede den svenske wingback en fornuftig kamp og var sikker på bolden i opspillet.

Frederik Tingager
Karakter: 3
Selvom AGF vandt kampen 3-2 havde Tingager og resten af forsvaret det svært i hovedstødsduellerne, hvor Brøndby også fik scoret. Især i kampens døende minutter havde forsvaret det svært på dødboldene, men Tingager og AGF-forsvaret holdt stand og hev sejren hjem.

Felix Beijmo
Karakter: 4
Svenskeren har ikke sat mange fødder forkert, siden han er vendt tilbage fra skade. Søndag aften spillede Beijmo endnu en solid kamp, hvor han kom i vejen for meget.

Gift Links
Karakter: 4
Han var en vigtig faktor i begge ender af banen og var i AGF’s gode perioder med til at sætte flere målfarlige angreb op. Brøndbys forsvar havde sit hyr med at få styr på den hurtige sydafrikaner, der var god til at udfordre sin direkte modstander.

Magnus Knudsen
Karakter: 3
Nåede kun en times spil på banen, før han blev pillet ud til fordel for Knoester og et systemskifte. En god løbeindsats af nordmanden, der også udviste god ro på bolden i opspillet.

Nicolai Poulsen
Karakter: 4
En flot indsats af Nicolai Poulsen, der var en vigtig mand på midtbanen mod Brøndby. Han var tæt på at bringe AGF foran tidligt i kampen, men måtte se sin flotte afslutning pareret af Patrick Pentz i Brøndbymålet. I duelspillet var han som altid nærværende, og han fik også sendt flere nydelige pasninger afsted i de perioder, hvor AGF sad på bolden.

Mads Emil Madsen
Karakter: 3
Han så ikke for godt ud på Brøndbys 2-2 mål, hvor en upræcis pasning ender hos Sebulonsen, der efterfølgende scorer. Selvom hans pasningsfejl kostede et mål, spillede Madsen en fornuftigt kamp på midtbanen, hvor han nød godt af, at AGF i store dele af kampen kontrollerede spillet.

Mikael Anderson
Karakter: 3
Et flot skud af islændingen havde nær sendt AGF på 1-0 i kampens start, men skuddet blev stoppet af overliggeren. Derudover var Anderson som altid god til at udfordre modstanderne, og han havde også sidste fod på et indlæg inden Rasmus Lauritsen lavede selvmål til 1-1.

Tobias Bech
Karakter: 3
Tobias Bech har ikke budt ind med meget i foråret, men søndag aften fik han sat sin syvende sæsonscoring ind. Udover målet bød den unge angriber ind med en flot fighterindsats, der var med til at sikre en 3-2 sejr til AGF. En flot kamp at slutte sæsonen af på efter et hårdt efterår for Bech.

Patrick Mortensen
Karakter: 3↓
En rigtig angriber-scoring af Patrick Mortensen, der med sin scoring fik sendt mesterskabet til Herning. En godkendt indsats af anføreren, der slutter sæsonen med 13 scoringer. Man savner dog fortsat en targetmand med lidt mere bevægelighed.

Indskiftere:

Mats Knoester (Ind: 57)
Karakter: 3
Kom på banen efter en times spil, men havde det svært overfor Brøndbys angreb. Han formåede dog alligevel at stå imod, selvom Mads Emil Madsens fejlaflevering satte hollænderen i et dårligt lys.

Jacob Andersen (Ind: 71)
Karakter: 3↑
Et formidabelt forarbejde af den unge Andersen, der kunne sende et fladt indlæg ind i fødderne på Patrick Mortensen til 3-2 scoringen.

Frederik Brandhof (Ind: 78)
Karakter: UB
Fik de sidste 10 minutter på banen, og kæmpede med til det sidste for at sikre sejren.

Trænerkarakter:

Uwe Rösler
Karakter: 4
Havde sat sine spillere godt op til opgøret selvom der reelt set ikke var noget at spille om for AGF’erne. De kom godt fra start og var spildominerende, og selvom Brøndby kom foran i AGF’s gode periode, kom mandskabet tilbage i kampen. Skiftede Knudsen ud for Knoester midt i anden halvleg og dermed også formation. Det viste sig at være en god beslutning for AGF, der efterfølgende scorede to gange og vandt opgøret.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle