Foto: Laura Hjøringgard

Brandvarme Tingager: Måtte finde på en ny jubelsceneFrederik Tingager har nu scoret to kampe i streg og er ligesom resten af holdet inde i en fornem stime. Begejstringen var heller ikke til at skjule for den høje midtstopper, da han stillede op til interview efter kampen. 

– Det er en lidt anden fornemmelse, man har. Jeg synes, vi fortjente bedre. Det var ikke den kønneste kamp i Parken i anden halvleg, det er vi godt klar over, men mod Brøndby synes jeg, vi kan kigge indad og sige, at vi gjorde, hvad vi skulle. Vores opgave er langt fra slut endnu, men det var et godt resultat, fortæller Frederik Tingager til TV3+. 

Dødboldsmål er efterhånden en specialitet for AGF-mandskabet, og det er ikke noget, man kommer sovende til, hvis man spørger AGF-stopperen. 

– Der bliver lagt mange timer på træningsbanen, og så kender vi jo fodboldmekanismerne – bliver man varm, så begynder de bare at sidde lige i skabet, siger Tingager.

Frederik Tingager scorer på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Det er nu anden kamp i træk, hvor AGF scorer to mål på dødbolde.

Intet er afgjort

Det er ikke hverdagskost at score to kampe i træk, når man spiller i midterforsvaret, men jubelscenen fejlede ikke noget, da Tingager scorede torsdag aften.

– Jeg er blevet drillet lidt med, at jeg ikke har så mange jubelscener, så jeg måtte lige komme op med en. Det illustrerer egentlig, at jeg føler, jeg er rimelig varm for tiden, og så bliver der kogt lidt suppe på den. Det gælder om at nyde det og fortsætte arbejdet, sagde han efter opgøret.

Med 2-0 sejren over Brøndby er AGF dog godt på vej mod pokalsemifinalen -returopgøret spilles på søndag klokken 15:30.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.