Foto: Kronborgfotos

Bjørnebye: Vi skal på markedet til januar


| Jonas Roulund |

Stig Inge Bjørnebye fortæller om AGF’s planer for det kommende transfervindue, der kan byde på nye til- og afgange på Fredensvang.

Bjørnebye havde et travlt sommertransfervindue, men med efterårets udvikling, hvor flere profiler blev skadet, er der åbnet for, at januarvinduet også byder på en del aktivitet for De Hviie.

Det fortæller sportschefen til TV 3+:

– Vi har en transferstrategi, og vi har brudt tingene ned til mindste detalje, hvor vi ser på, hvor vi gerne vil være, og hvis tingene komme til at passe, og vi kan finde de rette projekter i transfervinduet, så vil vi gøre noget, fortæller Bjørnebye.

Sportschef, Stig Inge Bjørbebye, på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Tilfredsstillende efterår

Med en aktuel fjerdeplads i ligaen og en semifinale i pokalturneringen ser det hele ganske fornuftigt ud for AGF, og Bjørnebye understreger da også, at man skal huske at rose de spillere, der har været med til at bringe klubben i den nuværende situation.

– Vi skal også give credit til dem, der er her, og tænke på hvem der kommer tilbage fra skader. Det er et langsigtet projekt, fortæller Bjørnebye, som alt i alt er tilfreds med efterårets udvikling.

– Det har været meget tilfredsstillende – særligt de sidste syv-otte kampe, hvor vi har haft mange udfordringer med skader, men taktikken fra trænerstaben og spillernes tilgang har gjort, at vi har fået nogle tilfredsstillende resultater, forklarer sportschefen.

Transfervinduet åbner den 1. januar og løber til og med den 31. januar. I sommer hentede Bjørnebye 10 spillere til klubben, mens 13 spillere blev sendt den anden vej.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.