Foto: kronborgfotos

Bjørnebye om nyindkøb: Vi ser frem til at se ham folde sig ud


| Jonas Roulund |

Jonas Jensen-Abbew er netop blevet offentliggjort som ny AGF-spiller, og Stig Inge Bjørnebye ser frem til at udvikle forsvarstalentet i Aarhus.

21-årige Jonas Jensen-Abbew skifter med øjeblikkelig virkning fra FC Nordsjælland til AGF på en femårig aftale, og sportschef, Stig Inge Bjørnebye, glæder sig i den forbindelse over, at det er lykkedes at hente forstærkning til den skadesplagede hviie trup.

– Vi har ledt efter en mulighed for at styrke vores trup og bredde i forsvaret. Det har vi fundet i Jonas Jensen-Abbew, som er en dygtig ung centerforsvarer, der fortsat har meget udviklingspotentiale. Det tror vi kan folde sig ud i AGF og i vores træningsmiljø, hvor han kommer til en trup med erfarne og dygtige forsvarsspillere, siger sportschefen til AGF.dk.

Eric Kahl og Jonas Jensen-Abbew i duel.
Foto: Kronborgfotos

En “erfaren” ung mand

Selvom Jensen-Abbew blot er 21 år gammel, så har han både U-landsholdskampe og 31 Superligakampe på CV’et.

Bjørnebye ser da også frem til at tilføje en rigtige vindertype til AGF-truppen.

– Jonas er stærk i duellerne, god i hovedspillet og han har en fin afleveringsfod. Og ikke mindst passer hans karakter og mentalitet som fodboldspiller og menneske godt ind i vores trup. Så vi glæder os over, at det er lykkes at hente ham til Aarhus og vi ser frem til at se ham folde sig ud i AGF, siger Stig Inge Bjørnebye.

Jensen-Abbew vil snarest muligt drage sydpå for at melde sin ankomst på AGF’s træningslejr i Alicante.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.