Foto: Kronborgfotos

Bjørnebye om forlængelser: To centrale dele af truppen


| Jonas Roulund |

Tingager og Mølgaard har her til aften forlænget deres aftaler med AGF frem til sommeren 2028. Sportschefen glæder sig over, at man er nået til enighed med to centrale spillere i den nuværende spillertrup.

Både Frederik Tingager og Tobias Mølgaard har været hjørnesten i Uwe Röslers projekt, og nu er deres aftaler forlænget – fra 2025 til 2028 – dermed er to vigtige defensive folk på plads for fremtiden.

– Tingager er en central del af truppen og en leder på og udenfor banen. Han er vokset ind i indbegrebet af en AGF-spiller, hvor han med sin ærgerrighed og vindermentalitet er med til at drive sin holdkammerater frem, og han er en eksponent for den kultur, vi ønsker i klubben og i vores trup. Han er spillet sit måske bedste efterår for klubben og er en rigtig dygtig forsvarsspiller, som vi er glade for, fortsat kan se sig selv i AGF, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye til AGF.dk.

Frederik Tingager fejrer en scoring med Yann Bisseck og Patrick Mortensen i baggrunden (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Hårdt arbejde betaler sig

Tobias Mølgaard, der kom til AGF i sommeren 2022 fra Vejle, bliver ligeledes en vigtig bring for fremtidens AGF, ifølge sportschefen.

– Det er en stor glæde for os, at Tobias Mølgaard også har ønsket at forlænge sin aftale. Han er på kort tid blevet en central og afholdt del af vores trup. Og han rummer mange af de værdier, vi ønsker i vores spillere, som hårdt arbejde og ansvarlighed. Med hans dedikation til sin sport og til sit hold er han et forbillede for mange, og det er en fornøjelse, at vi nu kan forlænge vores aftale med Mølgaard, siger Bjørnebye.

Tobias Mølgaard (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

De to forsvarsfolk har spillet henholdsvis 144 og 57 kampe for De Hviie – nu kunne det ligne en fremtidig legendestatus i AGF for dem begge, når de en dag stiller støvlerne på hylden.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.