Foto: Matti Kronborg

Berørt Lundkvist: Det er selvfølgelig enormt stort


| Jonas Roulund |

Lars Lundkvist er Årets Legende i AGF, men han kommer ikke selv til at være til stede, når hyldesten finder sted til hjemmekampen mod Viborg FF den 12. november.

En berørt Lars Lundkvist har taget en snak med AGF TV efter den fine udnævnelse til Årets Legende.

Offensivspilleren nåede 348 kampe i AGF og scorede 135 mål. Undervejs blev det til et dansk mesterskab og to pokaltitler, og efter den aktive karriere har han i to omgange varetaget hvervet som cheftræner i klubben.

Her er altså tale om en sand legende, der nu træder i fodsporene på John Stampe, Aage Rou Jensen, Martin Jørgensen, Troels Rasmussen, Henry From og Stig Tøfting.

Ceres Park på en gråvejrsdag.
Foto: Jonas Roulund

– Når man tænker på de spillere, man kommer i selskab med, så er det selvfølgelig mega, mega stort, og jeg er meget stolt over det, fortæller Lundkvist.

Ikke til stede til Legendernes Dag

Lundkvist kommer desværre ikke selv til at være til stede til Legendernes Dag. Han har altid haft det bedst uden for rampelyset, og sådan bliver det også denne dag.

– Det er noget, der fylder rigtigt meget i mig, men er også en ting, der er rigtigt svært for mig, for jeg har aldrig været til alle de store taler og fejringer, som følger med, når man skal være legende, siger en berørt Lars Lundkvist.

– Det giver mig for meget uro i mave, uro og tanker. Jeg har været igennem dem før, hvor jeg har klaret det, men jeg vil ikke udsætte mig selv og min familie for det igen. Det skal ikke forstås som, at jeg ikke er stolt – for jeg er pavestolt, siger legenden.

Du kan se hele interviewet med Lars Lundkvist lige her:

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.