Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Beijmo: – Vi er i en god position for at spille os videre


| Jonas Roulund |

AGF møder fredag eftermiddag FC Nordsjælland i Farum i den første af to pokalsemifinaler. Felix Beijmo ser frem til opgøret, som skal give et godt udgangspunkt forud for returkampen på Ceres Park den 11. april.

Alle sejl er sat – nu gælder det!

AGF gæster fredag klokken 16:30 FC Nordsjælland på Right to Dream Park, og her skal det første stik tages i håbet om at sikre sig en plads i årets pokalfinale, der skal stå mod enten FC Fredericia eller Silkeborg IF.

Felix Beijmo ser frem til kampen med en blanding af optimisme og fornuftig respekt.

– Vi glæder os til kampen. Vi er i en god position for at spille os videre. Men det bliver to svære kampe. Så længe jeg har spillet i Danmark har det været svært at spille mod FC Nordsjælland, som er et godt hold, fortæller svenskeren til AGF.dk. Han har selv bidraget med to mål i denne sæsons pokaleventyr.

Foto: Kromborgfotos

Hjemmepublikummet bliver afgørende

Når AGF har overstået første pokalsemifinale venter returopgøret i Aarhus 13 dage senere. Her skal det hele sættes på plads, som man gjorde det i 2016, hvor AaB blev slået ud, inden FCK ventede i pokalfinalen i Parken.

– Vi skal starte med at få os et godt resultat på udebane og så komme hjem på vores bane i Ceres Park. Her bliver der forhåbentlig fuldt hus, og så kan vi gøre det færdig dér med god støtte fra vores hjemmepublikum. Men i første omgang har vi fuld fokus på opgaven fredag, siger Felix Beijmo.

Felix Beijmo på Ceres Park
Foto: Kronborgfotos

Udebaneafsnittet på Right to Dream Park er udsolgt, men der er fortsat billetter at hente, hvis man vil med til pokaleventyr den 11. april på Ceres Park. Billetter kan købes på AGF’s hjemmeside.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle