Foto: Kronborgfotos

Beijmo: En stor fordel at træne sydpå


| Jonas Roulund |

Felix Beijmo fik markeret sig med en flot assist i weekendens testkamp mod FCK, og nu glæder svenskeren sig til træningslejren sydpå, hvor holdet skal tilbringe en uge sammen.

Felix Beijmo og resten af Superligatruppen er rejst sydpå – nærmere bestemt til Alicante – for at skabe de bedst mulige rammer om forberedelserne frem mod forårspremieren mod Vejle den 19. februar.

Svenskeren glæder sig til at kunne gå i dybden med spillets detaljer under lunere himmelstrøg.

Felix Beijmo jubler efter scoring på Ceres Park,
Foto: Kronborgfotos

– Nu får vi en lejlighed til at arbejde videre under gode forhold, og det ser vi alle frem til. Selv om vejret er blevet bedre i Danmark, og vi generelt har gode faciliteter i Aarhus, så er det stadig en stor fordel for os, at vi kan træne i lunt vejr og på gode baner, fortæller Beijmo til AGF.dk.

Intens træningslejr

Første træningslejr bød på et meget fysisk fokus, mens anden træningslejr gerne skal give mulighed for at dykke ned i dødbolde, presspil og finjusteringer. Her er det en fordel at være sammen under sydens sol, fortæller Beijmo.

– Det giver en helt anden mulighed for at forberede sig og så giver det bare noget til holdet, at vi igen kan være sammen på en mere intens og god måde. Vi kan holde de møder, vi skal og hænge mere ud sammen, når vi har fri. Så det er fedt, at vi får en ekstra uge væk, hvor vi kan arbejde med flere detaljer og få et par testkampe mere, fortæller han.

Felix Beijmo i aktion for AGF mod AaB.
Felix Beijmo (Foto: Matti Kronborg)

Der venter to testkampe i Alicante – første opgør er mod Viktoria Plzen den 1. februar, mens Viborg FF venter den 4. februar.

Turen går hjemad mod Fredensvang den 5. februar.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.