Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Beijmo: En kamp som forventet


| Jonas Roulund |

Gårsdagens målscorer til 1-0, Felix Beijmo, glæder sig over avancement i Oddset Pokalen og ser frem til en stor kamp på mandag mod Brøndby IF.

Felix Beijmo havde fået genvalg på venstre stopper-posititionen i går mod Ishøj IF – ifølge Rösler for at give ham så mange minutter som muligt på den nye plads.

Efter 0-0 ved pausen bragte svenskeren AGF i front efter et hjørnespark i 2. halvleg, og Beijmo fortæller, at holdet ikke nåede at stresse over de manglende mål.

– Jeg synes, det blev den kamp, som vi forventede. Vi havde bolden meget og skabte en masse chancer, siger forsvarsspilleren og uddyber.

– I første halvleg kunne vi godt have spillet lidt hurtigere og ikke ledt efter den perfekte aflevering, forklarer Beijmo.

Foto: Kromborgfotos

Ingen stress

Selvom Ishøj IF blot spiller 3. division, så skulle der går 47 minutter, før det lykkedes AGF’erne at få hul på bylden. Det var dog ikke noget, der gav anledning til panik i pausen.

– Stemningen var okay i pausen. Vi vidste, at målene nok skulle komme, når vi havde kvaliteten, så vi stressede ikke, siger Beijmo.

– I anden halvleg blev vi belønnet. Vi gjorde vores arbejde, og nu ser jeg frem til en stor kamp mandag, fortæller den 25-årige svensker med henvisning til, at Brøndby IF venter på udebane mandag aften.

De kom også op af hatten ved gårsdagens pokallodtrækning, og der bliver derfor masser af arvefjendeopgør at se frem til i den kommende tid.

Se hele interviewet med Beijmo her:

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle