Skip to main content


Kevin Yakob (Foto: Matti Kronborg)

Begejstret Yakob: Som at spille på hjemmebane hver gang


| Jonas Roulund |

Dagens målhelt står klar med store roser til fansene efter den vigtige 1-0 sejr på Energi Viborg Arena.

Kevin Yakob bragede på flotteste vis AGF i front efter 47 minutters fodbold i Viborg, og med en hårdt kæmpende defensiv, lykkedes det i sidste ende at føre de tre point med hjem til Aarhus.

Matchvinderen priser sig lykkelig for pointene oven på det intense opgør:

– Det var en sekspointskamp, og det var virkelig vigtigt at vinde her, fordi vi ikke fik tre point senest. Nu skal vi bare bygge videre. Vi har en vidunderlig støtte, så alle kampe føles som en hjemmekamp, siger han således til Viaplay.

Matchvinder med medaljehåb

Vores velspillende midtbanemand bød igen i dag op til dans uden Nicolai Poulsen som defensivt anker, men det lykkedes alligevel at holde nullet og sikre clean sheet-rekorden til Jesper Hansen, hvilket viser lidt om, hvad holdet er i stand til.

– Jeg synes, holdet viste virkelig god styrke ved at komme her og vinde denne vigtige kamp. Vi har kæmpet hele sæsonen for at være i en position, hvor vi er i stand til at kæmpe for medaljerne. Her viste vi, at vi er stærke nok, så nu skal vi bare fortsætte, siger Yakob til Viaplay.

AGF har nu sikret sig 13 ud af 15 mulige point i foråret, og selvom spillet ikke altid har været prangende, så formår Röslers drenge at hive resultaterne i land. Nu venter Brøndby, FCK og Nordsjælland i de kommende uger, hvor der er alt at spille for, da kun ét enkelt point skiller AGF fra tredjepladsen i ligaen.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle