Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Bech og Anderson: Der bliver knald på


| Jonas Roulund |

Mikael Anderson og Tobias Bech ser frem til ugens to pokalkampe mod Brøndby IF med spænding.

Lodtrækningen kunne godt have været lettere – AB, Lyngby og Fredericia var eksempelvis i bowlen, men det endte med, at AGF hev Brøndby IF i Oddset Pokalens kvartfinaler.

Og selvom det er et af Danmarks aktuelt bedste mandskaber, man skal op imod i to omgange, så glæder spillere og trænere på Fredensvang sig faktisk over lodtrækningen.

– Det er to store opgør, hvor der formentlig bliver fyldt på begge stadioner. Der bliver knald på. Og så er jeg ikke i tvivl om, at vi slår dem ud, siger Tobias Bech til Campo.dk.

Tobias Bech i kamp for AGF.
Foto: Matti Kronborg

Mandskaberne har mødt hinanden fire gange i år. Her er det blevet til to Brøndby-sejre og to uafgjorte. Senest i et 1-1 opgør den 6. november på Brøndby Stadion.

Skal slå de bedste

AGF jagter den tiende pokaltitel i klubbens historie, hvilket også vil bringe klubben op på en enerådende førsteplads over flest sejre i turneringen gennem historien. Lige nu deles rekorden med FCK.

Vi skal langt tilbage for at finde seneste pokalopgør mellem AGF og Brøndby – det ligger faktisk tilbage til den berømte kamp i 1996, hvor De Hviie trak det længste strå med en 2-0-sejr – og lad os da bare gøre det igen denne gang.

– Brøndby i Pokalen er fedt. Der er måske nogle, der havde foretrukket et andet hold, men for at vinde Pokalen skal vi slå de bedste, og så må vi jo starte med Brøndby, siger Mikael Anderson om ugens pokalmodstander.

En fuldt fokuseret Mikael Anderson gør klar til at tage frispark for AGF.
Foto: Matti Kronborg

Således er der lagt op til storkamp i morgen, hvor første opgør fløjtes op på Ceres Park klokken 18.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle