• Forside
  • AGF Nyheder
  • Bailey med besked til fansene: – Aarhus… I har været fantastiske

Foto: Kronborgfotos

Bailey med besked til fansene: – Aarhus… I har været fantastiske


| Jonas Roulund |

Bailey Peacock-Farrell skal retur til Burnley, når lejekontrakten med AGF udløber ved sæsonafslutningen, og i den forbindelse sender nordireren en flot besked afsted til AGF-supporterne.

Han er blevet stemt ind som KSDH’s Man of the Match adskillige gange i denne sæson – og i tirsdags leverede Bailey Peacock-Farrell endnu en flot præstation, da han pillede en række store chancer i sejren over FC København på Ceres Park.

AGF havde tidligere på dagen meldt ud, af Burnley har udnyttet deres option på at forlænge kontrakten med nordireren, og at han derfor returnerer til England, når Brøndby-kampen er overstået på søndag.

Peacock-Farrell sendte derfor en følelsesladet besked rettet mod fansene efter sin sidste hjemmekamp for AGF.

– Aarhus, AGF… I har været fantastiske. Pokalfinalen gik ikke vores vej, men jeg har virkelig følt støtten for at få os på rette kurs igen, og det har bare været vildt. Trommerne, romerlysene, sangene, larmen, anerkendelsen og den generelle support… Wauw, siger målmanden, som undervejs i sæsonen røg ud med en hovedskade efter et sammenstød med OB’s Bashkim Kadrii.

– Supporten, da jeg slog hovedet var helt vild. Jeg kunne ikke have ønsket mig mere, siger Bailey.

Bailey Peacock-Farrell med en arm i vejret på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

– Min besked til fansene er: Tusind tak for alt, og jeg sætter virkelig pris på, hvad I har gjort for mig og holdet i denne sæson.

Peacock-Farrell har spillet 28 kampe for AGF siden ankomsten i juli 2023. Han har kontrakt med Burnley frem til sommeren 2025.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.